06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Spirituele HSP lifecoach: wat kan ik voor je betekenen?

Ben jij hoogsensitief en heb je het moeilijk door: onrust in je hoofd en een gespannen onzeker gevoel in je buik door alles wat je waarneemt en bij je binnenkomt? Tegenstrijdige gevoelens die je onzeker maken over hoe te handelen, wat te doen? Alles zo goed mogelijk willen doen? Als er iets is de schuld altijd bij jezelf zoeken, “wat heb ik fout gedaan”? De innerlijke drang altijd voor anderen klaar te willen staan? Niemand willen teleurstellen? Maak jij jezelf altijd klein? Zet jij anderen graag in het zonnetje, maar vergeet jij jezelf?
Cijfer jij je daarom weg, raakt je opgebrand, heb je geen overzicht over je leven en daardoor het gevoel geleefd te worden?

Dit kun je best een hele tijd volhouden. Totdat het een last in je leven wordt of dat je een crisis in je leven ervaart. Het zijn allemaal signalen van hetzelfde. Bewustwording van wat nog onbewust is. Een belangrijke levensles wil herkend en erkend worden. Je bent toe aan een grote persoonlijke groeistap. Als jij wilt help ik jou daar graag bij.

Wil jij een grote groeistap maken als mens? 
Wil jij de levensles die zich aan je opdringt herkennen en erkennen? Daardoor jezelf en je leven beter begrijpen? Wil jij je innerlijk krachtiger, vitaler en blijer voelen? En zelf meer richting aan je leven geven. Dan wil jij die grote persoonlijke groeistap maken.

Mijn onlineprogramma ‘Hoogsensitief in je kracht’ biedt jou een grote groeimogelijkheid. Het kan echter zijn dat jij behoefte hebt aan maatwerk en persoonlijke begeleiding. Kies dan voor mijn 1op1 coaching.

Resultaat van mijn onlineprogramma en mijn coaching
Je voelt je rustiger, krachtiger, liefdevoller, blijer en energieker. Je leeft bewuster. Je gedachten zijn rustiger geworden. Je hebt negatieve overtuigingen, angst, pijn en zorgen losgelaten. Je bent een ander mens. Meer in contact met je ware zelf, spiritueel gegroeit. Je denkt anders.

Op het punt waarop jij bewust bent geworden, ga jij anders om met mensen en situaties. Je kijkt anders tegen je wereld aan. Daarom is je wereld veranderd. Positieve, vriendelijker, liefdevoller.

Je leven is makkelijker geworden. Vreugdevoller. De energie in je leven stroomt meer.

Fases tijdens de coaching

De eerste fase van de coaching brengt je rust en leidt tot een dieper inzicht in jezelf. ‘Wat in mij wil bewust worden? ‘Hoe hangt het samen met andere gebeurtenissen in mijn leven’? ‘Hoe hangt het samen met mijn verlangens’? ‘Welke stappen worden van mij gevraagd’? In deze fase werk je ook aan het versterken van je zelfliefde. 

In de tweede fase ga je de confrontatie aan met jezelf. Onder mijn liefdevolle oordeelloze begeleiding. Je gaat loslaten wat je belemmert om door te groeien. 

De derde fase van de coaching is de opbouw van jouw innerlijke  kracht. Je leert spirituele technieken waarmee jij je kracht sneller opbouwt. Aan het einde van deze fase heb je een grote groeistap gemaakt. Je staat aan het begin van de volgende etappe op je levensreis. 

PS Waar nodig ontvang je tijdens het coachgesprek healing. Extra benodigde healing wordt vooraf besproken. De kosten hiervan zijn niet in de prijs van het coachtraject inbegrepen.

Wil je eerst nadere informatie of kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Voor persoonlijk advies of 1op1-coaching kun je kiezen uit:

Traject van 3 maanden
€ 727,00
 • Een online doelenfocusgesprek van 45 minuten, om jouw coachdoelen helder te krijgen
 • 5 online coachingsgesprekken van 1 uur
 • Trainingsmateriaal
 • Coachopdrachten volledig op jou afgestemd
 • Mogelijkheid om tijdens het traject per mail vragen te stellen

Aanmelden

betalen is ook mogelijk in 3 termijnen van € 259,00

Traject van 4 maanden
€ 997,00
 • Een online doelenfocusgesprek van 45 minuten, om jouw coachdoelen helder te krijgen
 • 7 online coachingsgesprekken van 1 uur
 • Trainingsmateriaal
 • Coachopdrachten volledig op jou afgestemd
 • Mogelijkheid om tijdens het traject per mail vragen te stellen

Aanmelden

betalen is ook mogelijk in 3 termijnen van € 349,00

Traject van 6 maanden
€ 1.597,00
 • Een online doelenfocusgesprek van 45 minuten, om jouw coachdoelen helder te krijgen
 • 10 online coachingsgesprekken van 1 uur
 • Trainingsmateriaal
 • Coachopdrachten volledig op jou afgestemd
 • Mogelijkheid om tijdens het traject per mail vragen te stellen
 • Incl. deelname aan mijn onlineprogramma ‘Hoogsensitief in je kracht’
 • Gratis extra healing (indien nodig) (t.w.v € 81 – € 135) en een gratis healingconsult van 45 minuten (t.w.v. € 81)

Aanmelden

betalen is ook mogelijk in 4 termijnen van € 417,00