fbpx
06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Spirituele HSP coach: wat kan ik voor je betekenen?

Ben jij hoogsensitief en heb je het moeilijk door: onrust in je hoofd en een gespannen onzeker gevoel in je buik door alles wat je waarneemt en bij je binnenkomt? Tegenstrijdige gevoelens die je onzeker maken over hoe te handelen, wat te doen? Alles zo goed mogelijk willen doen? Als er iets is de schuld altijd bij jezelf zoeken, “wat heb ik fout gedaan”? De innerlijke drang altijd voor anderen klaar te willen staan? Niemand willen teleurstellen? Maak jij jezelf altijd klein? Zet jij anderen graag in het zonnetje, maar vergeet jij jezelf?
Cijfer jij je daarom weg, raakt je opgebrand, heb je geen overzicht over je leven en daardoor het gevoel geleefd te worden?

Dit kun je best een hele tijd volhouden. Tot je tegen een crisis in je leven aanloopt. Bijvoorbeeld een burn-out, een ongeluk, een crisis in je werksituatie of in je relatie, een ernstige ziekte, het gevoel dat je compleet vastzit of iets anders. 
Het zijn allemaal aankondigingen van het zelfde. Een belangrijke levensles wil herkend en erkend worden. Je bent toe aan een grote persoonlijke groeistap. Als HSP coach help ik jou daar graag bij.

Wil jij groeien naar het ‘next level’? 
Wil jij de levensles die zich aan je opdringt herkennen en erkennen? Daardoor jezelf en je leven beter begrijpen? Wil jij je innerlijk krachtiger, vitaler en blijer voelen? En zelf meer richting aan je leven geven. Dan wil jij die grote persoonlijke groeistap maken.

Mijn onlineprogramma ‘Hoogsensitief in je kracht’ biedt jou een grote groeimogelijkheid. Het kan echter zijn dat jij behoefte hebt aan maatwerk en persoonlijke begeleiding. Kies dan voor mijn 1op1 coaching.

Maatwerk voor jou
Mijn liefdevolle spirituele maatwerk coaching en healing werken als een stralende zon in je leven. Hierdoor bloei jij helemaal op. Je wordt innerlijk krachtiger, vitaler en blijer. De mist en mistflarden verdwijnen uit je leven. Je herkent en erkent de levensles van je crisis. Je gaat je leven steeds duidelijker zien en begrijpen. Je kunt daardoor steeds meer richting, vorm en inhoud aan je leven geven.

Je gaat onder mijn begeleiding aan de slag met je levensles. Het is een confrontatie met jezelf. Een examen van een levensles, om over te mogen gaan naar het volgende niveau. Je zal diepgaan met mij liefdevol naast, achter je en om je heen. Waar nodig hou ik je bij de les. Je zal er nooit alleen voorstaan, je kunt altijd op mij steunen. Lopen naar het volgende niveau doe jezelf. Het is jouw levensreis.

Fases tijdens de coaching

De eerste fase van de coaching brengt je rust en leidt tot een dieper inzicht in jezelf. ‘Wat is de levensles achter mijn crisis’? ‘Hoe hangt het samen met andere gebeurtenissen in mijn leven’? ‘Hoe hangt het samen met mijn verlangens’? ‘Welke stappen worden van mij gevraagd’? In deze fase werk je ook aan het versterken van je zelfliefde.

In de tweede fase ga je de confrontatie aan met jezelf. Je gaat loslaten wat je belemmert om door te stappen. Je levensreis te vervolgen. Hierbij kan gerichte healing nodig zijn. Ik ben op energieniveau dicht om heen om je maximaal te ondersteunen.

De derde fase van de coaching is de opbouw van jouw innerlijke  kracht. Je leert spirituele technieken waarmee jij je kracht sneller opbouwt. Aan het einde van deze fase heb je het ‘next level’ bereikt. Je staat aan het begin van de volgende etappe op je levensreis. 

Wil je eerst nadere informatie of kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.
Voor persoonlijk advies of 1op1 coaching kun je kiezen uit:

  • Een skype gesprek van een uur, prijs € 97 excl. BTW (€ 117,37 incl. BTW) 

  • Een gesprek van een uur op een locatie in de omgeving van Den Haag, prijs € 117 excl. BTW
    (€ 141,57 incl. BTW)

  • Een coachingstraject van 4 maanden, prijs € 497 excl. BTW (€ 601,37 incl. BTW) bestaande uit:

  • Een intakegesprek van 1,5 uur op een locatie, in de omgeving van Den Haag, om jouw coachdoelen helder te krijgen
  • Drie skype coachingsgesprekken van 1 uur
  • Trainingsmateriaal
  • Opdrachten
  • Mogelijkheid om tijdens het traject per mail vragen te stellen

Ja, ik wil persoonlijke coaching

Een skype gesprekEen 1 op 1 gesprek op locatieEen coachingstraject van 4 maanden