Mijn boek komt zo snel mogelijk naar je toe

Meld je ondertussen even aan voor mijn gratis videoserie:

Krijg rust in je hoofd als HSP

Ben jij hoogsensitief, heb je een druk leven, wil je rust in je hoofd en leven in goed contact met jezelf? Dan is mijn gratis 3-delige videoserie echt iets voor jou!

Waarom is deze videoserie echt iets voor jou? Als je hooggevoelig bent krijg je veel meer prikkels binnen dan iemand die dat niet is. Hierdoor is het veel lastiger te voelen welke energie van jou is en wat van een ander is of uit een andere bron komt. Daarmee is het lastiger om goed met jezelf in contact te zijn.

Raak niet meer overprikkeld en kom goed in contact met jezelf

Na het zien van deze videoserie:

  • Weet je hoe jij jezelf op een eenvoudige effectieve manier kunt aarden, waardoor je energie beter stroomt
  • Weet jij hoe jij je jezelf kunt beschermen tegen ongewenste energieën met een eenvoudige effectieve aurabescherming, waardoor je veel meer rust ervaart
  • Ben je je bewust van de grote valkuil voor hoogsensitieve mensen en hoe je die valkuil kunt vermijden
  • Ben je je bewust van het belang van liefdevol omgaan met jezelf

Hiermee heb je een belangrijke basis voor leven in goed contact met jezelf. Heb jij interesse in mijn gratis 3-delige videoserie? Vul dan je voornaam en mailadres in en meld je aan.

‘Deze tips helpen mij zoooo enorm goed! Twee korte handelingen voor iedere ochtend en je voelt je de hele dag veeeel beter! Voor bv hsp-ers is dit een geweldige bescherming om goed bij jezelf te blijven en te herkennen wat wel of niet van jou is. Ik kan de video’s heel erg aanbevelen, ik ben in ieder geval zeer dankbaar dat ik dit geleerd heb! 🙏💞’

Danielle

‘Ik pas de aura bescherming iedere dag toe en het helpt heel erg goed ik ervaar nu al heel erg veel rust in mn hoofd dank u wel.’

Renate