Mijn hoofdpijnhealing zit over 3 minuten in je inbox
(mocht je binnen 10 minuten nog niets hebben ontvangen, controleer dan ook even je SPAM)

Lees ondertussen even verder…

Dit boek verandert je leven

Ben je op zoek naar meer rust, kracht, liefde en geluk in je dagelijks werk en leven?

Bestel dan ook mijn boek “Hoogsensitief in je kracht”!

NU ALS EBOOK VOOR MAAR € 9,25

Bestel "Hoogsensitief in je kracht" als EBOOK

Let op, het ebook is alleen te lezen op desktop, laptop, tablet of smartphone.

Liever een echt boek?

Jouw gedachten, overtuigingen, emoties en de energie in en om je heen, hebben invloed op hoe jij je voelt. Hoogsensitief in je kracht biedt jou hier inzicht in. Door deze bewustwording kun jij jouw leven veranderen, in goed contact met jezelf.

De inzichten, vragen en oefeningen uit het boek stimuleren en trainen jouw zelfreflectie en bewustwording. Je gaat met jezelf aan de slag met ‘Praktische spiritualiteit voor alledag’. Hierdoor verandert je kijk op je leven. Verbetert je zelfbeeld. Heb jij inzicht in wat jij kunt doen om jouw leven te verbeteren. Je te voelen zoals je wilt, zowel privé als op je werk.

Paperback € 18,50

Bestel "Hoogsensitief in je kracht" (Paperback)

Ed Bos is spiritueel lifecoach, spiritueel leraar, healer en eigenaar van Boss Coaching. Hij heeft, als hoogsensitief mens, doorleefd hoe het is om te groeien van heel onzeker mens naar de beste versie van zichzelf. Ed is een liefdevolle gids voor degenen die op innerlijke reis zijn. Door zijn spirituele ontwikkeling, heldervoelendheid en helderwetendheid wijst Ed jou op een heel praktische manier de kortste weg. ‘Praktische spiritualiteit voor alledag‘ noemt Ed zijn methode