06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

2 nov 2017

Ben je overprikkeld?

Je kunt overprikkeld raken als je heel gevoelig, hoogsensitief, bent.

Door al die verschillende prikkels die bij je binnenkomen gaat je energiebalans alle kanten op en zit je hoofd vol. Je voelt van alles maar weet niet precies wat van jou is en wat van een ander. Je ervaart zoveel prikkels dat je er doodmoe van wordt. En dat begint al ’s ochtends vroeg. Terwijl je juist behoefte hebt aan rust en stilte.

Herken je het bovenstaande dan ben je echt geen uitzondering. Ongeveer 1 op de 5 mensen is hoogsensitief. Hoogsensitiviteit komt bij mannen evenveel voor als bij vrouwen.

Kun je er wat aan doen om niet overprikkeld te raken? Dat kun je zeker! Wil je weten hoe?
Door je te aarden en je aura te beschermen tegen ongewenste energieën. Hoe je dat doet op een eenvoudige en effectieve manier kan ik je makkelijk leren.
Het toepassen ervan kost je ook weinig tijd. Nog geen 5 minuten per dag.

Heb je er ook wat voor nodig? Zeker! Je hebt zelfdiscipline nodig. Het aarden en de aurabescherming werken namelijk 24 uur. Dus is het nodig je dagelijks te aarden en dagelijks je aura te bescherming door een afsluitoefening.

Weet je wat zo fijn is als je dit toe past. Je blijft even gevoelig als altijd, maar je hebt geen last van negatieve effecten. Door de aurabescherming blijf je in je eigen mooie energie.
Ongewenste energieën ketsen af op het beschermschild om je heen. Doordat het aantal prikkels sterk af neemt krijg je veel meer rust in je hoofd.
Verder ga je heel duidelijk voelen welke emotie van jou is en welke van iemand anders. De emotionele verwarring verdwijnt daarmee.
Door het aarden sta je voelbaar stevig met beide benen op de grond en kun je aarde energie opnemen. Je voelt je hierdoor energieker en mentaal krachtiger.
Het totaalresultaat is dat je goed in contact komt met jezelf.

Als je de ochtend begint met aarden en de aurabescherming begin je de dag vanuit rust. Dat is heel anders je dag beginnen, kan ik je verzekeren.

Aarden en aurabescherming is voor hoogsensitieve mannen en vrouwen een enorm belangrijke basis voor goed in contact met jezelf zijn. Daarom leg ik
in mijn gratis 3-delige videoserie ‘Goed in contact met jezelf’ uit wat een eenvoudige effectieve manier is om je te aarden en om je aura te beschermen. Bij mijn spirituele coaching en healing is aarden en aurabescherming altijd het eerste wat ik aanleer.

Wil je niet meer overprikkeld raken en meer rust in je hoofd meld je dan aan voor mijn gratis 3-delige videoserie ‘Goed in contact met jezelf’.

1 Response

  1. Nicky

    Lieve Ed.
    Je aura bescherming geeft mij enorm veel rust. Ik krijg een dagelijkse reminder, dan vergeet ik het nooit. Als ik het toevallig wel vergeet dan voel ik het op een gegeven moment wel en kan ik het alsnog doen. Dank je.

Leave a Reply