06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

29 mei 2019

Bewuster denken voor je gezondheid

Je gezondheid kan er ernstig onder lijden

Wat jij denkt en de emotionele reactie die dat fysiek bij jou geeft heeft een effect op je gezondheid. Negatieve gedachten zoals boosheid, angst, haat, zelftwijfel en kritiek tasten je gezondheid aan.

Bij mij heeft een intense boosheid op 17-jarige leeftijd mij 20 jaar lang ontstekingen in mijn kaakholtes bezorgd. Van een chronische kaakholteontsteking tot allerlei kaak-, kies- en wortelontstekingen. De boosheid had zich vastgezet als energieblokkade in mijn lichaam. En liet me keer op keer de pijn van de boosheid fysiek ervaren.
Dat was geen pretje. Maar het kan nog veel erger. Dat wens ik jou niet toe.

Het volledig loslaten van de boosheid in mij, betekende het einde van mijn klachten. Volledig is zowel op mentaal -, fysiek – als energieniveau.

Jouw steeds terugkerende negatieve gedachte

Wat is bij jou een negatieve gedachte die steeds maar weer door je hoofd speelt? Waardoor jij je angstig, zorgelijk, onzeker, boos of haatdragend voelt. Of kritisch gedrag gaat vertonen?

In al deze gevallen sluit jij je hart, zit je in je hoofd, ben je niet aanwezig in het moment en ontspan je niet. In tegendeel. Je zet je hele gestel ermee onder druk. Daarom is zo’n gedachte een ongezonde gedachte. Als jij je het effect van deze negatieve gedachte op jouw gezondheid bewust bent, kun je er wat aan gaan doen.

Wat kun je eraan doen?

Ga op zoek naar het waarom van die gedachte. Wat maakt dat jij je zo angstig, zorgelijk, onzeker, boos of kritisch voelt? Door dit zelfonderzoek, waarbij je eerlijk en mild naar jezelf kijkt, leer jij jezelf beter kennen. Het zal je enorm ondersteunen als je hierover praat met iemand die jij vertrouwt, waartegen jij heel open kan zijn, die oordeelloos is en waarbij jij je helemaal jezelf voelt.

Als spiritueel lifecoach werk ik holistisch en op 4 niveaus tegelijk.
Het mentale niveau. Inzicht in hoe je denkt, je laat negatieve gedachten los en je leert bewuster, gezonder, te denken.
Het fysieke niveau.  Je emoties, de uitwerking op jouw gezondheid en je leert hoe je emotioneel rustiger wordt.
Het energieniveau. Gericht op jouw gezondheid gaat het om het opheffen van energieblokkades in jouw energielichaam door healing.
En het zielsniveau. Ik breng je in contact met degene die jij ten diepste bent. Jouw ware zelf. Jouw bron van licht, kracht en liefde.

Als je met mij werkt ervaar je mijn liefdevolle aandacht, mijn onvoorwaardelijke liefde, mijn steun en hulp om te groeien vanuit jouw hart.
Het resultaat is lifechanging. Je denkt bewuster en voelt je rustiger, krachtiger, vitaler en liefdevoller. En je gaat steeds meer stralen.

Wil je informatie over wat ik voor jou kan betekenen, maak dan een vrijblijvende afspraak.
Hier vind je meer informatie over mijn onlineprogramma en mijn 1op1 coaching.

 

 

1 Response

Leave a Reply