06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Ben je op zoek naar meer rust, kracht, liefde en geluk in je dagelijks werk en leven?

Jouw gedachten, overtuigingen, emoties en de energie in en om je heen, hebben invloed op hoe jij je voelt. Hoogsensitief in je kracht biedt jou hier inzicht in. Door deze bewustwording kun jij jouw leven veranderen, in goed contact met jezelf.

De inzichten, vragen en oefeningen uit het boek stimuleren en trainen jouw zelfreflectie en bewustwording. Je gaat met jezelf aan de slag met ‘Praktische spiritualiteit voor alledag’. Hierdoor verandert je kijk op je leven. Verbetert je zelfbeeld. Heb jij inzicht in wat jij kunt doen om jouw leven te verbeteren. Je te voelen zoals je wilt, zowel privé als op je werk.

Paperback € 18,50     eBook € 9,25

Bestel Hoogsensitief in je kracht

Bestel Hoogsensitief in je kracht als ebook

Let op, het ebook is alleen te lezen op desktop, laptop, tablet of smartphone.

Ik heb het boek binnen en ik had em zo uit👌👌 wat herkenbaar en ook fijn dat ik als hsp’er al op de goede pad was kwa basis om mn gedachten te beheersen, het was werkelijk alsof ik zelf het boek had geschreven en als mijn drukke gedoe op het papier aanwezig was vanuit mn hoofd.. Heel fijn dat u er oefeningen erbij heeft gedaan om er mee leren om te gaan.. ik ga vanaf vandaag beginnen met de oefeningen en ik lees einde van de week het boek nogmaals om het nog beter in me op te nemen.. hartelijk dank voor u mooie leerzame en herkenbare boek..❤️🙏’

Rita Dikhoff