fbpx
06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Over mijn onlineprogramma ‘Hoogsensitief in je kracht’

Wat ik heb geleerd van het onlineprogramma van Ed is gedachten erkennen/bewust zijn van gedachten en er vervolgens weer afscheid van nemen, zonder er stil bij te blijven staan. Tenslotte meer bewust zijn van energie: waar krijg je energie van, wat kost je energie.
“Aarden en aurabescherming zit in mijn ochtendpatroon”

Wat het me verder heeft gebracht:
Moeilijke, pijnlijke situaties kan ik nu veel meer met liefde bekijken.
Ik kan nu snel een negatieve gedachte loslaten
Ik geef nu duidelijk mijn grenzen aan
Ik heb dit jaar voor het eerst geen dipperiode gehad

Willem

Het lijkt wel of ik nog gevoeliger geworden ben maar dat ik het sneller herken en dat ik sneller weet hoe ik er mee om moet gaan. Kan me er beter tegen beschermen.
Ik ben rustiger gaan ademhalen.
Ik heb het gevoel dat ik alles wat meer op een afstand kan bekijken.
Ik hou meer controle over mezelf.

Ik herken eerder mijn triggerpunten en weet dan hoe ik terug moet gaan naar mezelf. Dat geeft me meer zelfvertrouwen.
Het geeft me zelfvertrouwen en kracht
Ik heb nu meer grip op mijn eigen leven
Doordat ik er op een afstand naar kan kijken hou ik overzicht. Ik sta er los van.
Dat is vrijheid”
Ik ben vrij van emotionele druk van een ander

Marianne

Over mijn coachingstraject

Door coaching van Ed Bos is mijn verstand en gevoel zowel zakelijk als privé in balans gekomen.

Marco

Voor mij een leven voor de coaching van Ed en een leven na de liefdevolle coaching van Ed.
Het heeft me gebracht tot de kern van wie ik nu ben. Een cadeau voor het leven!

Chantal

Ed is iemand die goed naar je luistert zonder te oordelen, door de rust die Ed uitstraalt, ben je snel op je gemak. Ed heeft mij laten inzien dat alle antwoorden binnenin mij zelf te vinden zijn.Eerst kijkt hij samen met jou waar je tegenaan loopt en of je letterlijk wel goed in je vel zit.

Om goed in je vel (energie) te komen heeft hij een paar eenvoudige maar zeer effectieve oefeningen die ik nu iedere ochtend zelf doe. Als ik verslof merk ik dat direct.

Als ik blijf gronden en aura beschermen stroomt de energie goed door mijn lijf en voel ik mij veel krachtiger.

Dank zij Ed weet ik nu wat ik zelf kan doen om lekker in mijn vel te zitten.

En heb ik altijd toegang heb tot het HSP online programma wel zo fijn !!

Doordat Ed samen met jou op zoek gaat naar de antwoorden in jezelf zou ik iedereen met een gerust hart Ed als coach aanbevelen.

Marrit

Het coachtraject bij Ed heeft mij veel inzicht gegeven. Ik was me er niet van bewust dat ik hoog sensitief ben. Ik heb contact gezocht omdat ik met veel verdriet rondliep waar ik geen raad mee wist. Het coachtraject heeft mij geleerd dat ik mij af kan sluiten voor andere energieën, waardoor ik weer veel vrolijker in de wereld sta en mijzelf ben en kan zijn.

Ik kan mijn aura afsluiten waardoor ik ongevoelig ben voor energieën van buitenaf. Ik stuur liefde naar personen waar ik moeizaam mee omga, waardoor het een stuk makkelijker wordt met ze om te gaan en ze te accepteren zoals ze zijn. Ik kan situaties en personen loslaten, dankzij de training die ik heb ontvangen. Ik ben een vrolijk persoon en kan mijn kracht uitstralen om mij heen, waardoor ik fijne reacties krijg. Ik kan mensen motiveren 😊.

Ik ben veel gelukkiger geworden dankzij de inzichten die ik heb verkregen met dit coaching traject. De handvatten die ik aangereikt heb gekregen gebruik ik dagelijks, waardoor mijn leven een stuk vrediger en vrolijker is geworden.

Het onlineprogramma ‘Hoogsensitief in je kracht’ was een goede aanvulling op het coachtraject waardoor je d.m.v. oefeningen en inzicht een complete training hebt.

Ik kan iedereen een coachtraject bij Ed aanraden. Ik vond het heel fijn. Ed heeft op rustige, vredige wijze en door vraagstelling mij inzicht verschaft in wie ik ben. Hij heeft mij handreikingen gegeven hoe ik met situaties om kan gaan, hoe ik dingen af kan sluiten en los kan laten. En wat ik kan doen om dingen anders te zien.

Meta

‘Ed heeft me begeleid terwijl ik een burn-out had. Aan het begin van het traject was ik helemaal lichamelijk en geestelijk op, veel aan het piekeren en wist ik niet waar mijn grenzen lagen. Ik had al jaren altijd een vol en onrustig hoofd en deed dingen voor anderen, niet voor mezelf. In mijn traject met Ed ervoer ik voor het eerst een stil en rustig hoofd, zonder eeuwig gepieker. Dit was een verademing. Ik wist niet eens dat dit kon! Daarnaast leerde ik mezelf ook afschermen en aarden. Hierdoor kreeg ik meer energie en kon ik beter leren voelen wat ík wilde of nodig hadden. Nog steeds doe ik elke dag oefeningen om mijn aura te beschermen en me te gronden. Daarnaast gebruik ik nu korte, krachtige zinnetjes zoals ‘Alles is goed. Alles komt goed’ als ik me onrustig voel, in plaats van dat ik erover ga nadenken. Dit werkt heel erg goed, merk ik!

We hebben samen doelen opgesteld waarvan ik dacht dat die nooit écht zouden lukken. Aan het einde van het traject konden we ze allemaal aftekenen. Natuurlijk zijn er nog steeds goeie en moeilijkere dagen, maar ik weet nu wel beter wat ik kan doen als ik me weer onzeker of vol voel. Ook hebben Ed en ik gekeken naar mijn re-integratie-proces: wat wil ik nou echt? En hoe kan ik hierin naar mijn intuitie luisteren? Nu, een halfjaar later, ben ik verhuisd en heb ik ander werk – en voel ik elke dag dat ik hier goed zit. Daar ben ik elke dag weer dankbaar voor.

Ik heb mijn coachtraject met Ed echt als een groot geschenk ervaren. Onder andere door het traject met Ed is mijn burn-out jaar uiteindelijk een hele goeie en belangrijke leerfase voor me geweest die ik nu niet gemist zou willen hebben. Ed straalt heel veel rust, vertrouwen en openheid uit en dit maakt gesprekken met hem voeren erg fijn. Je wordt al gewoon rustig van zijn rust. Hij is ook erg persoonlijk betrokken. Op moeilijke momenten mocht, en mag, ik hem contacteren om het daarover te hebben. Die mate van persoonlijke zorg, ook buiten de sessie-uren om, ben ik niet gewend van andere coaches en psychologen waarmee ik heb gewerkt. Dit alles samen maakt Ed, naast een mooi mens, ook tot een fijne coach die ik van harte zou aanraden!’

Kate

Vanwege de persoonlijke aard van de ervaringen, is ervoor gekozen alléén voornamen te vermelden.