06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Focus je op het licht
16 aug 2023

Focus je op het licht

Licht, alles wat positief liefdevol en mooi is

Het maakt een wereld van verschil waar jij je op focust. Waar je naar kijkt en hoe jij dit innerlijk vertaalt, wat jouw gedachten daarover zijn en hoe jij je daarbij voelt. Wat jij aandacht geeft, groeit in jouw beleving. Dat komt doordat jij met je aandacht energie geeft aan datgene waarop jij je richt.

Richt jij je aandacht vooral op negatieve dingen dan zal negatieve energie in jouw leven overheersen en zal je vele negatieve emoties ervaren. Richt jij je aandacht op het positieve in alles dan overheerst het positieve in je leven.

Kijk je naar de duisternis, naar negativiteit, of kijk je naar het licht, alles wat positief liefdevol en mooi is? Waar richt jij je focus het meest op?

De negatieve focus van media op ‘nieuws’

Op welk nieuws wordt door journaals en nieuwsites op gefocust? Wat is ‘nieuws’? Je weet het en kunt het voelen, het ‘nieuws’ is een vergaarbak van allerlei ellende over de hele wereld. Rampen, oorlogen, ongelukken, ongeregeldheden, schietpartijen, steekpartijen, armoede en ga zo maar door. Via het ‘nieuws’ worden er bakken negatieve energie over je heen gestort. Liefst persoonlijke ellende verhalen. Goed nieuws, fijn nieuws, blij nieuws krijgt nauwelijks aandacht in de media.

Naar het nieuws kijken, luisteren of het nieuws lezen kan bij jou heel wat negatieve gevoelens oproepen, vooral angst, boosheid en mentale pijn. Hoe is dat bij jou?

Hoe kijk je naar jezelf en je leven?

Waar focus jij je op bij jezelf? Op alles wat er in jouw ogen niet goed aan je is, op wat jij ‘fout’ doet, op wat je allemaal niet kunt, wat jij slechte eigenschappen van jezelf vindt? Of focus jij je op je talenten, wat je allemaal kunt, op je mooie eigenschappen, wat er allemaal goed aan je is?

Hoe kijk jij naar jezelf? 
Hoe kijk je naar je leven?
Focus jij je op het licht of op de duisternis?

Focus op de duisternis roept lijden op.

Je ware zelf

De spanningen van het wereldgebeuren, de uiterlijke verwarringen en conflicten van het menselijke leven, je kunt leren je bewust hieruit terug te trekken in de vrede van jouw eeuwenoude geest. Je ware zelf, een bron van licht kracht en liefde is geest, bewustzijn zonder lichaam. Jij bent een eeuwig spiritueel wezen met een menselijk lichaam om dit leven op aarde te leiden. 

Binnenin je hebt je de kracht alle menselijke problemen te overwinnen.

Richt je op het licht

Richt je in je leven op alle schoonheid, goedheid, liefde, op alles wat positief is. Focus je op wat je graag wilt in je leven. Kijk vanuit liefde naar de wereld om je heen, dan kijk je vanuit je ware zelf.

Als jij je richt op het licht stroomt er steeds meer licht in je leven, voel jij je liefdevoller en ga je steeds meer leven vanuit je ware zelf.

Hoe kan ik jou ondersteunen

Wil je leren negativiteit in je leven los te laten en je te richten op het licht, dan kan ik jou daarbij liefdevol begeleiden via Mijn onlineprogramma ‘Hoogsensitief in je kracht’ zonder of met 1op1 coaching (Plusprogramma) of voor een 1op1 coachingstraject.

Wil je mij graag eerst spreken?

Ik bied de mogelijk van een vrijblijvend online (of telefonisch) kennismakingsgesprek van 30 minuten. In dit gesprek kun je jouw verhaal vertellen en kan ik je vertellen hoe ik jou kan ondersteunen op jouw levenspad.

Wil je zo’n vrijblijvend gesprek? Vraag dit dat aan via het contactformulier of via info@bosscoaching.nl

Wil je reageren of nadere informatie?

Stuur dan een mailtje naar info@bosscoaching.nl of kijk op www.bosscoaching.nl

Hartelijke groet,
Ed

Leave a Reply