06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

31 jan 2017

Ga ervoor! Niet morgen maar nu!

Vanochtend heb ik een besluit genomen: ‘Ik ga nu echt voor wat ik zo graag wil bereiken’ zei ik heel streng en overtuigend tegen mijzelf.

Het werd tijd ook. Ik ben heel goed in het subtiel dingen uitstellen. Er tussendoor voor een halve of hele dag helemaal voor gaan wekt de indruk dat ik hard bezig ben. In mijn hart weet ik beter. Ik hou mezelf voor de gek.

‘Ed beste jongen, jij kan veel en veel beter. Concentreer je . Werk efficiënt en effectief. Zet je energie er vol op! Toon je moed, lef, vastberadenheid en doorzettingsvermogen om je dromen te realiseren.’ Het is ook niet niks waarmee je bezig bent’ spreek ik mezelf bemoedigend toe. Je kunt het! Je bent en blijft een kanjer!

Ik heb mezelf overtuigd en bemoedigd. Ik voel de energie weer krachtig door me heen stromen, vol verwachting hoe alles zich in 2017 zal ontvouwen. ‘

Begin oktober 2016 ben ik volledig op gevoel in een groot avontuur gestapt, de ondernemersopleiding Maak Prachtige Online Programma’s van businesscoach Simone Levie. Haar webinar Verdienmodellen van eind september sloeg bij mij in als een bom. Ik had na de zomervakantie besloten dat ik met mijn coachingsbureau een andere kant op wilde. Mijn droom en mijn missie is -als spiritueel lifecoach – duizenden sensitieve vrouwen en mannen met een druk leven, te inspireren en begeleiden om te leven in contact met zichzelf en zichzelf volledig te ontplooien. Helemaal zichzelf te worden in al hun kracht, rust en pracht. Daarmee doe ik wat ik het liefste doe en het beste kan. Ik wist alleen niet hoe het aan te pakken. Het webinar leidde mij naar deze opleiding, die naadloos aansloot bij wat ik zocht en bij mij past. Voor mij wel echt een sprong in het diepe, een groot avontuur.

‘Dat uitstelgedrag, waar komt dat dan vandaan?’ Ik zal het je vertellen. Ik heb zoveel nieuwe kennis en vaardigheden te leren dat ik met het volgen van deze opleiding voor een groot deel uit mijn comfortzone ben gestapt. Het is echt super spannend op een leuke manier. Het geeft mij ook heel veel energie.

Ik merk echter dat ik ga uitstellen of vertragen op het moment dat ik me heel ongemakkelijk voel bij een nieuw te leren vaardigheid. Bij voorbeeld het opnemen van een video, het editen van de video, het maken van een onlineprogramma of met allerlei technische zaken die samenhangen met de online –offline ondernemen. Ken jij dat ook? Dat je iets uitstelt of vertraagt omdat het nieuw voor je is en jij je er ongemakkelijk bij voelt.

Door mijn angst heen met moed, lef, vastberadenheid en vertrouwen. En vol mijn energie en concentratie erop zetten. Dat is wat ik heb besloten. Ik ga ervoor. Het komt goed. Mijn vrouw steunt mij door dik en dun, mijn buddy Chantal inspireert, stimuleert en bemoedigt mij. Ik kan altijd terugvallen op mijn mede MPOP’ers en de coaches verbonden aan mijn opleiding. Mijn zonen, schoondochters, vriendinnen en vrienden geloven in mij. Geen uitstel meer. Ik ga ervoor. Ik ga mijn dromen realiseren en mijn missie , mijn hogere doel, zichtbaar en voelbaar maken. Yes!!!

Aan de slag dus met mijn doelen voor het eerste half jaar 2017.
– Mijn gratis 3 delige videoserie ‘ de basis voor goed contact met jezelf, als je sensitief bent’ is eind februari beschikbaar.
– Mijn eerste onlineprogramma ‘Op weg naar jezelf, de routekaart’ is vanaf begin mei beschikbaar.
Zo, daar heb ik mezelf op vastgepind. Een flinke stok achter de deur. Aan het werk!

 

Ik ben benieuwd hoe jij deze blog vindt. Reageren kun je op mijn website www.bosscoaching.nl. Op de welkomspagina van mijn website kun je je aanmelden voor het ontvangen van mijn maandelijkse blogs.

12 Responses

  1. Rogier

    Complimenten Ed, en een feest der herkenning. Mooi hoe je omschrijft waardoor dit uitstel gedrag ontstaat. Het maakt mij weer bewust van mijn eigen gedag. Keep on Rocking Ed.

Leave a Reply