06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Geloof in jezelf
1 jun 2023

Geloof in jezelf

Geloof in jezelf

Geloof in jezelf. Je kunt en bent zo veel meer dan je denkt. Je bent moediger en sterker dan je gelooft, je kunt veel meer dan je denkt en je bent veel liefdevoller dan jij nu ervaart. Jij hebt zoveel moois in je om verder te ontplooien. Je bent geboren om te stralen. Een stralend leven te leiden vol licht, kracht en liefde. In contact met je ware zelf, degene die jij ten diepste bent. Een mooie liefdevolle ziel. Een bron van licht, kracht en liefde. 

Op momenten dat jij in contact bent met je ware zelf voel jij je volledig in je kracht. Deze momenten kun jij bewust tot stand brengen en uitbouwen.

Ik geloof in jou

Ik geloof in jou, onvoorwaardelijk! Waar je nu ook bent op je innerlijke reis. Mijn gave is dat ik jouw diepste kern kan zien, je daarmee in contact kan brengen en je kan begeleiden steeds meer je prachtige krachtige liefdevolle zelf te worden. Ik geloof in jou, in al jouw mogelijkheden, in al jouw enorme (creatie) krachten.

Geloof in jezelf, onvoorwaardelijk! Dat is de basis van waaruit alles mogelijk is.

Vind je het moeilijk?

Vind je het moeilijk om in jezelf te geloven? In je kracht te gaan staan? Positief over jezelf te denken? Dat komt heel veel voor. Zeker bij hooggevoelige mensen zoals jij. Dat heeft verschillende oorzaken. Wat ik zelf heb ervaren en veel tegenkom is:

Je bent heel gevoelig voor de gedachten en emoties van anderen. Daarmee voel jij ook hun onzekerheden, twijfels, angsten en verdere negatieve gedachten en emoties van anderen.

Als je niet weet dat wat jij voelt van anderen is, kun je ze ervaren als van jezelf. Dan lijken ze van jou, maar ze zijn het niet.

Je hebt negatieve overtuigingen over jezelf. Over hoe jij jezelf ziet. Je zelfbeeld. Dat negatieve beeld voed je met herhalen van negatieve gedachten over jezelf ‘ik kan ook niets’ ‘het is niet goed genoeg’ ‘ik ben niet goed genoeg’ …….  Deze gedachten geven je een rot gevoel, omdat het niet is wie jij werkelijk bent.

Je hoofd zit vol gedachten van schuldgevoel, tekortschieten, twijfel, angst en zorgen over verleden en toekomst. Je lichaam reageert hierop met bijbehorende emoties. Het zijn allemaal hersenspinsels, nutteloze energieverslindende gedachten, die niets te maken hebben met het Nu.

Je maakt jezelf klein, gelooft niet in je eigen mogelijkheden en laat je alle kanten opduwen, als een stuurloos bootje op de oceaan. Ook dit geeft je een rot gevoel, omdat dit niet is wie je werkelijk bent. Jij bent heel waardevol.

Zijn deze situaties herkenbaar voor je? Accepteer ze. Het is niet goed of fout, het is waar je nu bent op je innerlijke reis. Eens was ik waar jij nu bent. Ik weet dat er zo ongelooflijk veel mogelijk is. Ook voor jou. Geloof dat jij je leven heel positief kunt veranderen, want het is zo.

Wil je heel graag meer in jezelf geloven?

Dat kun jij! Als jij dat wilt en ervoor gaat met volle toewijding en volhardendheid. Het gaat namelijk niet vanzelf. Een diepe motivatie is vereist en dagelijkse voortdurende inspanning

om jezelf anders te zien en anders over jezelf te denken.

De eerste stap is inzicht in jezelf krijgen:

  • Welke negatieve overtuigingen heb ik over mezelf
  • Wat waardeer ik in mijzelf?
  • Hoe liefdevol ga ik met mijzelf om?
  • In hoeverre geloof ik in mijzelf? Waar zitten twijfels
  • Hoe praat ik tegen mijzelf? Is dat op een positieve of op een negatieve manier?

De tweede stap is bewust je gedachten te veranderen:

  • Negatieve gedachten over jezelf te veranderen in positieve gedachten
  • Oude ontkrachtende gedachtepatronen te veranderen in nieuwe versterkende gedachtepatronen
  • Waardevol, liefdevol, respectvol en waarderend over jezelf te denken
  • Alle twijfelgedachten over jezelf direct los te laten en vervangen door gedachten van vertrouwen.

Geloof in jezelf! Jij bent het meer dan waard!

Begeleiding

Je mindset veranderen is een kronkelig en steil pad, waarbij je jezelf voortdurend tegenkomt. Op dit pad is het fijn om een gids te hebben, die dit pad al is gegaan, de kortste weg omhoog kent. Een gids die jou begeleidt om alle weerstand, confrontaties, angsten en twijfels te overwinnen. Het pad leidt naar een intens mooi leven.

Ik kan en wil voor jou die gids zijn. Wil je onder mijn liefdevolle begeleiding aan de slag met jezelf, dan help ik je graag via:

Mijn boek Hoogsensitief in je kracht
Mijn onlineprogramma ‘Hoogsensitief in je kracht’ of mijn Plusprogramma (inclusief coaching)
1op1 coaching en/of
Healing

Wil je weten eerst wat ik voor jou kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een gratis verkennend gesprek van 30 minuten (online of telefonisch). Dit kan je aanvragen via een mail op info@bosscoaching.nl of via het contactformulier.

Reacties of vragen

Heb je vragen over deze blog of wil je erop reageren stuur dan een mailtje naar info@bosscoaching.nl Ik beantwoord je mail graag.

Hartelijke groet,
Ed

Leave a Reply