06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Healing afstandsbehandelingen

Tijdens een healingconsult met jou kan ik doorkrijgen dat jij een serie genezende afstandsbehandelingen nodig hebt. Indien dit zo is vertel ik jou dat tijdens het consult en stuur ik jou de link naar deze informatie. Een serie bestaat uit 3, 5 of 10 afstandsbehandelingen.

Werking afstandsbehandelingen
Deze behandelingen hebben een eigen heel hoge intelligentie. Ze werken daar, waar dat het hardst nodig is. Op fysiek-, geestelijk-, mentaal- , energetisch niveau of een combinatie hiervan. De geneeskracht, de ontspannende werking en de ontgiftkracht is enorm.
De behandelingen stimuleren diepe inzichten, acceptatie van moeilijke situaties, versterken je levensenergie en brengen heel veel positieve energie in je leven.

Het is aan jou of jij deze behandelingen toegestuurd wilt krijgen.

Meer informatie
Iedere afstandsbehandeling duurt een half uur. Een serie behandelingen wordt op achtereenvolgende dagen naar je toegestuurd en ontvang jij op het tijdstip dat jij graag wilt.

Ik ben het medium, die toestemming vraagt voor de behandeling en het kanaal waardoor de behandeling jou kan bereiken. De krachtig genezende energie van iedere behandeling gaat dus door mij heen. Daarom lig ik tijdens iedere behandeling plat.

Je kunt de behandelingen overal ter wereld ontvangen. Afstand maakt helemaal niets uit.

Wel is de tijdszone belangrijk als we afspreken dat jij de behandeling op een bepaald tijdstip plaatselijke tijd wilt ontvangen. Dus je kunt ook deze behandelingen ontvangen als jij in het buitenland zit.

Tarieven
Het tarief per afstandsbehandeling van een half uur is € 27

Serie van 3 afstandsbehandelingen van een half uur (3 dagen achter elkaar): € 81
Serie van 5 afstandsbehandelingen van een half uur (5 dagen achter elkaar): € 135
Serie van 10 afstandsbehandelingen van een half uur (10 dagen achter elkaar): € 270

De prijs van een serie behandelingen is inclusief een healingconsult van maximaal 30 minuten (ter waarde van € 54), na voltooiing van deze serie.

Bestellen
Na bestelling van de serie afstandsbehandelingen voor jouw situatie, neem ik contact met je op om met jou af te stemmen over het tijdstip waarop jij de behandelingen wilt ontvangen.

Tevens wordt dan gelijk de afspraak gemaakt voor het gratis healingconsult na voltooiing van de serie behandelingen.

Bestel een serie van 3 afstandsbehandelingen

Bestel een serie van 5 afstandsbehandelingen

Bestel een serie van 10 afstandsbehandelingen

Dit zeggen anderen over een healingconsult

Bij het starten van de healing was ik sceptisch, maar de behandelingen hebben merkbaar effect. De energie die Ed stuurt is duidelijk voelbaar en deze zorgt voor direct resultaat,
de pijn neemt af.

Tijdens de griep voelde ik mij minder beroerd en beschikte ik over meer energie. Mijn scepsis is totaal verdwenen. Ik kan Ed van harte aanbevelen.

Corinne

Vanaf de start van mijn chemo heeft Ed mij begeleid en ervoor gezorgd dat klachten direct verminderden en mijn energieniveau aanzienlijk werd verhoogd.

Het is wonderbaarlijk om te ervaren hoe Ed op afstand dit bij je teweeg brengt. Dankbaar voor zijn hulp, betrokkenheid en inzet.

Mark