06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Healingconsult

Gezondheidsklachten, startpunt voor je verdere ontwikkeling
Gezondheidsklachten komen voort uit een onbalans tussen lichaam en geest. Anders gezegd, een onbalans tussen hoofd en hart. Tussen je gedachten en je gevoel. Het zijn signalen van je lichaam aan jou om aandacht te schenken aan deze onbalans. Om deze onbalans op te heffen. Gezondheidsklachten vormen daarom een startpunt voor je verdere ontwikkeling als mens.

Wat gebeurt er tijdens een healingconsult en wat is het resultaat?
Jij ontvangt healing voor jouw specifieke klachten. We lopen alle plekken langs waar jij fysiek ongemak ervaart. Door healing op die plekken worden energieblokkades door de helende energie kleiner gemaakt en indien mogelijk volledig verwijderd.

Daarnaast stel ik je vragen over waar je mee worstelt in je leven. Wat je moeilijk vindt om mee om te gaan. De reden van de onbalans. Waar nodig, doe ik visualisaties met je om direct fysieke verlichting van een mentale last te brengen.

Aan het eind van het consult krijg je een advies. Dit advies zou je ook een recept kunnen noemen. Het is erop gericht dat jij werkt aan het voorkomen van nieuwe energieblokkades.

Ik ben het kanaal voor de helende energie. Via mijn heldervoelendheid voel ik wat jij voelt. Uitgezonderd jouw pijn. Daartegen ben ik beschermd. Via mijn helderwetendheid en helderhorendheid krijg ik, vanuit de geestelijke wereld, benodigde informatie door om jou te helpen. Ik mag werken met heel bijzondere vormen van healing.

Resultaat 1: Doordat je energie op die plekken weer kan doorstromen verminderen je pijnklachten. Afhankelijk van de grootte van de energieblokkade is het heel goed mogelijk dat pijnklachten in 1 keer volledig verdwijnen.

Resultaat 2: je krijgt inzicht in de mentale oorzaak van je klachten

Resultaat 3: je krijgt een advies wat jij kunt DOEN om klachten te voorkomen, ernstige klachten te verminderen, aan je mentale en fysieke gezondheid te werken. Het is vervolgens aan jou zelf om hiermee aan de slag te gaan. Al dan niet onder begeleiding.

Hoe vindt het healingconsult plaats?
Het healingconsult is telefonisch. Het is afstand en locatie onafhankelijk. Het maakt voor de kracht van de healing niet uit of je in de buurt zit, of aan de andere kant van de wereld. Zorg er wel voor dat je tijdens het consult in een rustige omgeving bent en goed kunt zitten. De healing wordt, fysiek gezien, door mij op afstand gegeven. Ik vertel je tijdens het consult wat ik doe. Je ervaart de helende energie alsof ik fysiek naast je sta. Ik sta ook werkelijk naast je, maar dan op energetisch niveau. Ongelooflijk? Ervaar het en je weet dat het zo is.

Wonderbaarlijk
Dat is het woord dat vaak wordt gebruikt als iemand voor de eerste keer een healingconsult van mij ervaart. Bij een tweede consult is deze verwondering meestal al een stuk minder, omdat het bijzondere effect al eerder ervaren is.

Duur healingconsult en tarief

Je kunt kiezen uit een healingconsult van 30 minuten, tarief € 54 of een healingconsult van 45 minuten, tarief € 81.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid een healingconsult van 30 minuten, tijdens het consult, te verlengen tot 45 minuten. Je betaalt dan € 27 voor deze 15 minuten extra.

Bestel

Dit zeggen anderen over een healingconsult

Bij het starten van de healing was ik sceptisch, maar de behandelingen hebben merkbaar effect. De energie die Ed stuurt is duidelijk voelbaar en deze zorgt voor direct resultaat,
de pijn neemt af.

Tijdens de griep voelde ik mij minder beroerd en beschikte ik over meer energie. Mijn scepsis is totaal verdwenen. Ik kan Ed van harte aanbevelen.

Corinne

Vanaf de start van mijn chemo heeft Ed mij begeleid en ervoor gezorgd dat klachten direct verminderden en mijn energieniveau aanzienlijk werd verhoogd.

Het is wonderbaarlijk om te ervaren hoe Ed op afstand dit bij je teweeg brengt. Dankbaar voor zijn hulp, betrokkenheid en inzet.

Mark