06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

30 mrt 2017

Heerlijk dagdromen

//
Comments0

Uit de wind in het lentezonnetje met een lekker drankje. Voor mij een ideale situatie om heerlijk te dagdromen.

Vandaag is het zo’n dag. Met mijn ogen dicht zit ik in relaxstand in het zonnetje. De warmte van de zon brandt aangenaam op mijn huid. Ik concentreer mij op mijn ademhaling en voel al mijn actiepunten en uitdagingen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

‘Echt even pauze, echt even ontspannen. Heerlijk!’.

Mijn gedachten dwalen af naar mijn verlangen, mijn droomdoel, waarvoor ik het allemaal doe.

Ik zie mij omringd door duizenden sensitieve mannen en vrouwen die stralen van geluk, innerlijke kracht en innerlijke rust en die bruisen van energie. Ik mag hen inspireren en begeleiden op weg naar hun mooiste krachtigste zelf op mijn eigen unieke liefdevolle manier. Wat een prachtig en dankbaar werk! Ik hou het beeld en het blije dankbare gevoel nog een paar minuten vast.

Als ik mijn ogen weer open doe is alles zonovergoten. Ik voel mij ontspannen. Ik heb weer bewust contact gemaakt met mijn verlangen, mijn droomdoel. Ik voel nieuwe energie om met mijn actiepunten en uitdagingen aan de slag te gaan. Ik weet weer waarvoor ik het allemaal doe.

Wat is jouw verlangen, jouw droomdoel? Wat inspireert en motiveert jou iedere dag weer om met je actiepunten en uitdagingen aan de slag te gaan? Om ervoor te gaan?

 

Ik ben benieuwd hoe jij deze blog vindt.

Leave a Reply