06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

13 mei 2019

Het onbewuste in je bewust worden

Je onbewuste geeft je signalen

Je voelt je onrustig maar je weet niet waarom. Je ervaart uitdagingen, maar je ben je niet bewust wat de reden is dat zij op jouw pad komen.
Er zijn mensen in je omgeving waar jij allergisch voor bent. Waar je emotioneel op reageert. Maar je weet niet waarom.

In gesprek met dominante mensen voel jij je heel onzeker. Waarom eigenlijk? In bepaalde situaties voel jij je heel onzeker? Wat is de reden daarvan?
Je hoofd loopt om. Je loopt de hele dag te malen. Concentreren is daardoor lastig. Je hebt er last van maar weet niet wat er achter zit.

Je hebt een heel leuke baan, maar toch heb je het steeds minder naar je zin. Waar ligt dat aan?
Je zou je heel gelukkig moeten voelen. Je leven lijkt perfect. Maar toch voel jij je niet zo. Je begrijpt je gevoel niet.

Wat vraagt in jou om bewustwording?

Deze signalen van je onbewuste geven aan dat je met iets worstelt. Hoe sterker de signalen, hoe meer last je ervaart. En hoe meer jouw aandacht wordt gevraagd voor wat er onbewust in je speelt. Waar je ook mee worstelt, in je werk- of je privésituatie, het raakt altijd je hele leven.

Je ziel nodigt je uit om een groeistap te maken in je ontwikkeling als mens. Door bewustwording van waarmee je worstelt en daarmee dan aan de slag te gaan. Bewustwording is ook de weg van je spirituele groei. Iedere groeistap die je maakt is lifechanging. Als jij verandert, verandert de wereld om je heen.

Je hebt het vermogen naar binnen te kijken en antwoorden te vinden. Als je een antwoord zoekt is het enige wat je hoeft te doen, stil te worden, te vragen aan het universum en dan te luisteren.
Je luisteren kan echter geblokkeerd zijn doordat er zoveel gedachten door je hoofd gaan en je ze niet stil krijgt. Het kan ook zijn dat jij door je hooggevoeligheid geen goed zicht hebt op je eigen emoties en gedachten. Dat jij het moeilijk vindt je denkwijze te veranderen. Of dat je wel het inzicht krijgt, maar niet weet wat je moet doen om te veranderen.

In deze gevallen is het raadzaam om je bij dit bewustwordingsproces te laten begeleiden door een coach die bij je past. Waar je vertrouwen in hebt. Waarbij jij je veilig voelt. Waar jij helemaal jezelf kunt zijn

Wat onderscheidt mij van andere coaches

Ik werk met onvoorwaardelijke liefde, licht en helende energieën. In nauwe afstemming met hogere lichtwezens, die mij begeleiden. Ik ben een kanaal voor de informatie, inzichten, healing en prachtige krachtige energieën die zij via mij doorgeven, aan jou.

Naast spiritueel lifecoach en spiritueel leraar ben ik paranormaal genezer en medium. Al de informatie die ik doorkrijg is gericht op de ontwikkeling als mens. Jouw ontwikkeling als mens.
Al mijn producten heb ik ‘doorgekregen’. Tijdens mijn coaching, begeleiding en in gesprekken ben ik volledig afgestemd. En krijg ik extra informatie door. Meestal via mijn heldervoelendheid en helderwetendheid.

Mijn coaching en begeleiding is erop gericht je onbewuste tot bewustzijn te brengen.Hierdoor kun jij je sneller ontwikkelen. Ook spiritueel.
Al mijn producten en diensten versterken jouw vermogen om je leven te veranderen.

De eerste stap is altijd goed in contact met jezelf komen. Daar heb ik een heel krachtige aurabescherming voor doorgekregen. Zie hiervoor mijn gratis 3-delige videoserie.

Wat gebeurt er tijdens het volgen van mijn onlineprogramma of tijdens coaching

Ik breng jou in contact met je diepste zelf. Jouw bron van licht, kracht, liefde, vrede en rust.

Vanuit jouw liefdevolle bron kijk je in jezelf om stap voor stap het onbewuste tot bewustzijn te brengen. Aan de hand van jouw (onbewuste) uiterlijke ervaringen. De signalen van jouw onbewuste. Zo krijg je zicht op je negatieve overtuigingen, de bron van je onzekerheid, jouw angst- en zorggedachten, waar jouw pijnen vandaan komen en waar je emoties mee samenhangen.

Bij elke groeistap die jij zet, is je inzicht in jezelf vergroot, leef je bewuster en overwin je een weerstand in jezelf. Ben jij een ander mens geworden.

Resultaat van mijn producten en diensten

Je voelt je rustiger, krachtiger, liefdevoller, blijer en energieker. Je leeft bewuster. Je gedachten zijn rustiger geworden.
Je hebt negatieve overtuigingen, angst, pijn en zorgen losgelaten. Je bent een ander mens. Meer in contact met ware jezelf, spiritueel gegroeid. Je denkt anders.

Op het punt waarop jij bewust bent geworden, ga jij anders om met mensen en situaties. Jij kijkt anders tegen je wereld aan. Daarom is je wereld veranderd. Positiever, vriendelijker, liefdevoller.

Je leven is makkelijker geworden. Vreugdevoller. De energie in je leven stroomt meer.

 

 

 

Leave a Reply