06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

8 nov 2018

“Hoe verander ik mijn leven?”

Wat kan dat toch lastig zijn, je leven veranderen. Je bent heel moedig uit een situatie gestapt die jou verstikte. Vanuit een diepe schreeuw uit je binnenste “Dit wil ik niet meer”. Je stapt uit een situatie van pijn, angst en verdriet. Je hebt jezelf bevrijdt met alle emoties die hierbij vrijkomen.

En dan? Hoe verder? Na je moedige stap ben je in een onbekende situatie terecht gekomen. In een leegte. Een leegte die het einde van de oude situatie inhoudt, maar ook het begin van het nieuwe. Je wilt een nieuw leven opbouwen. Je weet dat het belangrijk is dat jij zelf verandert. Dat wil je ook graag. Toch is veranderen lastiger dan je dacht. Je krijgt duidelijke signalen dat jij op de goede weg bent. Maar je ervaart nog regelmatig een terugval, waarbij jij weer pijn, angst, verdriet en onzekerheid ervaart. Hoe kom je hier vanaf?

Bewustwording

“Oh, heeft dat dáár mee te maken’. ‘Word ik daardoor getriggerd’. Dat heldere moment, dat je het ineens begrijpt. Bewustwording.
Als je doorhebt wat de triggers zijn voor jouw pijnen, angsten, verdriet en onzekerheid kun je hier gericht aan werken. Dat versnelt je persoonlijke groei.
Ik heb in mijn leven lang geworsteld met een diep gevoel van onzekerheid.

Mijn ervaring is dat de oorzaak van mijn triggers altijd voortkomt uit belemmerende overtuigingen over mijzelf of door de invloed van energie van een ander, die ik als mijn eigen energie ervaar.

Onbewuste belemmerende overtuigingen

Wist je dat een groot deel van onze overtuigingen onbewust is? Als zo’n onbewuste overtuiging niet overeenkomt met de verandering die je bewust wil, is het mogelijk dat jij jezelf (onbewust) saboteert. Herken je dat?

Deze onbewuste overtuigingen belemmeren je dan in je ontwikkeling.
Als je weet wát jouw belemmerende overtuigingen zijn, kun je eraan werken ze los te laten of te veranderen.

Wil jij je leven veranderen dan is het belangrijk dat jij je onbewuste belemmerende overtuigingen loslaat of verandert. Hiermee verander jij je mindset.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn spirituele lifecoaching richt zich in de kern op:

–  het bewust worden/herkennen van je (onbewust) belemmerende overtuigingen
–  energieën herkennen en leren omgaan met je hoogsensitiviteit
–  het loslaten van belemmerende overtuigingen en ongewenste energieën

Meer weten?

Workshop

1op1 coaching

Mijn onlineprogramma

Contact?

Leave a Reply