06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Hoofdpijnhealing

Heb je last van hoofdpijn of van een vol hoofd? Doe dan deze healing van ongeveer 15 minuten en je klachten verdwijnen. Het is ook ideaal om tussendoor in korte tijd jezelf weer met energie op te laden.

De healingsenergie zorgt ervoor dat je diep ontspant.

Hierdoor verdwijnt de spanning uit je schouders en je nek. De energie kan daarna weer vrij doorstromen naar je hoofd. Door de diepe ontspanning laat je ook je gedachten en emoties los. Een vol hoofd stroomt daardoor leeg. Doordat je energie weer volop gaat stromen voel jij je ontspannen en opgeladen.

Deze healing helpt ook in geval van migraine. Voel je een migraine-aanval opkomen begin dan al met de healing en herhaal deze verspreid over de dag naar behoefte. Doe de healing minimaal drie keer per dag totdat de migraine-aanval helemaal over is.

Door de healing gaat je genezingsproces veel sneller. De healing versterkt namelijk je zelfgenezend vermogen. De healing werkt op alle niveaus: fysiek, mentaal, geestelijk en energetisch.

Te koop voor slechts € 9,25 

Bestel

Dit zeggen anderen over deze hoofdpijnhealing

Toen ik vanochtend wakker met een serieuze migraine heb ik mijn afspraken die ik had afgezegd en heb ik inmiddels al 2x naar je healing geluisterd.

En dat helpt, het neemt echt mijn hoofdpijn weg. Heel fijn! Het voelt alleen heel fragiel. Hoofdpijn komt af en toe ineens toch weer naar voren. Maar als ik me dan visualiseer dat ik jouw handen weer even op de punten leg waar ik druk ervaar, zoals jij in de healing zegt, dan trekt de hoofdpijn ook weer weg.

Dank je wel hiervoor Ed, ik ga je healing nog vaak gebruiken!

Wendy