06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

rust-in-je-hoofd
29 jan 2018

Hoogsensitief? Rust in je hoofd door bescherming van je aura

Hoogsensitief?

Doodmoe kun je er van worden. En heel onrustig. Je kunt het gevoel hebben dat het stormt in je hoofd. Je energie kan alle kanten op schieten. Het ene moment voel jij je energiek het andere moment vloeit je energie weg. Geen energiebalans. Je voelt heel sterk emoties om je heen. Je beleeft ze als jouw emoties. Ze schieten soms alle kanten op. Rust in je hoofd, in je lijf en je energiek voelen. Dat is wat je wilt.

Je bent steeds anderen aan het helpen. Dat doe je graag. Het lijkt wel een innerlijke drang. Het kost je wel veel energie. En die anderen geven zo weinig terug. Toch ga je maar door. Je cijfert jezelf weg. Je voelt je steeds moeier en moeier worden. Als je niet op past glij je steeds verder af richting een burn-out. En dat is niet wat je wilt.

Herkenbaar? Dan ben  je hoogsensitief, ook wel hooggevoelig of HSP genoemd. En mogelijk ben je aardig op weg naar een burn-out.

 Wil je rust in je hoofd? Bescherm je aura!

Ontelbare gedachtevormen, zoals emoties, raken dagelijks je sensitieve aura. Bovendien verlies je energie aan mensen die bij jou energie komen halen. Kan het anders?

Jazeker. Het is het super belangrijk je te beschermen tegen al die energieën om je heen en tegen het lekken van je energie. Hoe je jezelf beschermt en jezelf kunt vullen met energie kan en wil ik je graag leren. Het kan op een eenvoudige en heel effectieve manier.

Door de extra energie voel jij je veel fitter. Door de aurabescherming krijg je veel minder prikkels binnen, Daardoor heb je veeel meer rust in je hoofd en in je lijf. Je blijft even hooggevoelig, maar je raakt niet meer uit balans door energieën om je heen. Bijvoorbeeld emoties van anderen. Je blijft in je eigen mooie energie.

Door de combinatie van aarden en aurabescherming dagelijks toe te passen vermindert het stressgevoel, voel jij je energieker en voorkom je een burn-out. Het effect is echt wonderbaarlijk.

Door je iedere ochtend kort na het opstaan te aarden en je aura te beschermen, begin je ook nog eens rustig de dag met een momentje voor jezelf.

Wil je leren je aura beschermen?

Eén van mijn missies is zoveel mogelijk hoogsensitieve mensen te leren om zich dagelijks te aarden en hun aura te beschermen. Je krijgt dan zoveel meer rust in je leven, je komt goed in contact met jezelf en hebt veel meer zicht op de energieën om je heen en dan gun ik iedereen.

Daarom heb ik een gratis 3-delige videoserie gemaakt ‘Goed in contact met jezelf’.

In de 1e video leer jij je aarden en je aura te beschermen. De 2e en 3e video bevatten ook waardevolle inhoud. Het kost je ongeveer 3 minuten per dag om je te aarden en je aura voor die dag te beschermen.

Gun jezelf veel meer rust in je hoofd, veel meer rust in je lijf en meer energie.
En meld je aan voor mijn gratis 3-delige videoserie

 

Leave a Reply