06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Geloof in jezelf
28 feb 2022

Hou van jezelf, je bent het waard!

Herinner je wie je bent

Je bent op aarde gekomen als een stralende bron van licht, kracht en liefde. Dat is degene die jij ten diepste bent. Baby’s zijn zo vertederend, om het licht en de liefde die zij uitstralen en de levenskracht. Jij straalde dat ook uit in al jouw puurheid.  

Die bron ben jij nog steeds. Ook al voel je je niet zo door negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf, die angsten, pijnen, schuldgevoel en onzekerheid oproepen. Ook al voel jij je afgescheiden van jezelf, ben jij jezelf voor een deel kwijtgeraakt. 

Je bent heel gevoelig, zachtmoedig en liefdevol. Wil er voor anderen zijn, iets voor hen betekenen. Dat zijn allemaal eigenschappen die aangeven dat jij dichtbij je ware zelf leeft. ‘Dichtbij’ is echter nog niet ‘in goed contact met’ je ware zelf. 

Je hooggevoeligheid en bijbehorende uitdagingen

Je hooggevoeligheid is een groot talent, maar kan heel verwarrend zijn. Je bent net als ik geboren met een extra gevoelige antenne, waardoor jouw telepathische vermogens extra ontwikkeld zijn. Hierdoor kijk je anders tegen het leven aan, ervaar jij het leven anders en kun je meer waarnemen, scherper voelen. Je kunt hierdoor meer voor anderen betekenen. 

Zowel mentaal als emotioneel kun je echter makkelijk overprikkeld raken. Door al die verschillende prikkels die bij je binnenkomen gaat je energiebalans alle kanten op, heb je een vol hoofd, ervaar je onrust in je hoofd en je lijf. Je voelt van alles maar weet niet precies wat van jou is, wat van een ander en wat de bedoeling is met informatie die je doorkrijgt. Daardoor kun je het contact met jezelf kwijtraken. 

De uitdaging is tussen al de energieën die je voelt in goed contact met jezelf te blijven. Je kunt je verliezen in de energie van anderen, waardoor je je laat meeslepen in de negatieve gedachten en emoties van anderen. Daarvoor is het belangrijk dat jij bewust wordt van je eigen gedachten, overtuigingen en emoties en wat negatief is in positief veranderd.  

De grootste uitdaging is te leren onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Hoe meer je leeft vanuit je hart, hoe meer je in goed contact met jezelf bent, hoe meer jij ervaart dat jij een bron van licht, kracht en liefde bent. Je kunt leren omgaan met je hooggevoeligheid, jezelf beter leren begrijpen en dit mooie talent verder ontwikkelen. Wil je weten hoe?

 Stap 1 aarden en aurabescherming (goed in contact met jezelf)

Kun je er wat aan doen om niet overprikkeld te raken? Dat kun je zeker door dagelijks je te aarden en je aura te beschermen tegen ongewenste energieën. Het aarden verhoogt direct je mentale kracht en verhoogt je energieniveau. Door de aurabescherming blijf je in je eigen mooie energie en voel je wat van jou is en wat van een ander. Je blijft even gevoelig, maar je hebt geen last meer van negatieve effecten. Doordat het aantal prikkels sterk afneemt krijg je veel meer rust in je hoofd en in je lijf. 

De meest eenvoudige en effectieve manier om je te aarden en je aura te beschermen leer je in mijn gratis 3-delige videoserie ‘goed in contact met jezelf’. Misschien heb je het af en toe toegepast en ben je er weer mee gestopt. Dan werkt het niet. Het gaat om dagelijkse toepassing. Wil je (opnieuw) met het aarden en de aurabescherming aan de slag, meld je dan aan voor mijn videoserie. 

Stap 2 richt je op ‘wat jij wilt’ in dit leven

Door je hooggevoeligheid is de (manifestatie)kracht van je gedachten en overtuigingen nog sterker. Het is daarom dat jij je focust op wat jij wilt en niet wat jij niet wilt.  

Vraag je af ‘Wat wil ik? Doe dat voor zoveel mogelijk aspecten van je leven. Noteer in een notitieboek of -schrift wat jij wilt. Er zullen nu dingen in je leven zijn die je niet wilt. Geeft daar geen aandacht meer aan, maar focus je uitsluitend te focussen op wat jij wilt. 


Stap 3 bewustwording van je gedachten, overtuigingen, emoties en energie in en om je heen

Stap 1 is de basis. Zonder deze basis is het ‘dweilen met de kraan open’. Met stap 2 richt jij je leven op wat jij wilt. Deze 3e stap voert stap voor stap naar een leven vol rust, kracht, liefde, vrede en zingeving. Het is het spirituele groeipad op aarde op weg naar je ware zelf, diegene die je ten diepste bent. Gaandeweg dit pad wordt jouw leven steeds mooier en mooier. 

Hoe kan ik je helpen?

Mijn gave is dat ik jouw diepste kern kan voelen, weet wie jij ten diepste bent. Als spiritueel lifecoach, spiritueel leraar en healer verbind ik je opnieuw of op een dieper niveau met je diepste kern. Je ware zelf. Tevens begeleid ik jou bij het loslaten van emotionele blokkades en weggestopte emoties, het opschonen van je energielichaam en het bewust worden van je gedachten, je overtuigingen en de energie in en om je heen. Hierdoor verandert je leven heel positief en word je steeds meer jezelf. Ervaar je steeds meer licht, kracht, liefde, rust en vreugde in je leven. 

Wil je mij graag spreken?

Ik bied de mogelijk van een vrijblijvend online (of telefonisch) kennismakingsgesprek van 30 minuten. In dit gesprek kun je jouw verhaal vertellen en kan ik je vertellen hoe ik jou kan helpen met het (dieper) verbinden met jezelf. Wil je zo’n vrijblijvend gesprek? Vraag dit dat aan via het contactformulier of via info@bosscoaching.nl

Wil je reageren of nadere informatie?

Antwoord dan op deze mail of stuur een mailtje naar info@bosscoaching.nl


Leave a Reply