06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

19 mrt 2019

“Ik ben zó moe. Kun jij me helpen?”

Haar dochter had haar over mij verteld. Zij wilde heel graag kennis met mij maken. Benieuwd of ik haar kon helpen. In onze vrijblijvende videobel afspraak vertelde ze mij haar verhaal.

“Ik slaap al vele jaren ’s nachts niet”  “Ik ben er zo ontzettend moe van” “Ik ga wel naar bed maar val niet in slaap”. Ze klonk en voelde heel zenuwachtig. ”Ik wil zo graag weer eens slapen” “Ik snak naar rust” “En ik voel me altijd heel zenuwachtig.” Kun jij me helpen? Ze keek me hoopvol aan.

Ik voelde meteen dat zij hooggevoelig is. En dat haar slaapproblemen en haar sterke zenuwachtigheid daar voor een deel mee verband houden. “Ik denk dat ik je kan helpen” “Ik wil wel eerst graag wat meer informatie”.

Ze begon te vertellen over haar jeugd “Mijn vader was niet mijn echte vader”. “Dat wist ik al vanaf dat ik een klein meisje was”. “Ik wist ook wie wel mijn vader was”. “Een kennis”.

“Mijn moeder en hij hebben het altijd ontkend”. “Ook toen ik al een volwassen vrouw was en zelf kinderen had gekregen.” “Pas enkele jaren geleden heb ik de zekerheid gekregen via een DNA test.” “Ik vind het vreselijk dat ze al die jaren bewust tegen mij hebben gelogen”. “Vooral mijn moeder” “Dat doet pijn. Nu nog.”

De boosheid in haar kwam weer naar boven. Ze sprak fel. Met kracht. Ik veranderde van onderwerp om haar emotie weg te laten vloeien. “Vertel eens, hoe het gaat als je wilt slapen?”

“Als ik in bed lig heb ik vaak het gevoel dat er iemand in huis is. Ik zie niemand, maar voel dan een energie waar ik onrustig van wordt”. Terwijl ze het vertelt krijg ik kippevel. “Ik krijg kippevel. Dat gebeurt altijd als ik negatieve entiteiten voel.” “ Dat zijn negatieve energiewezens” leg ik haar uit.
“Als er een Lichtwezen” in je huis is, een goed liefdevol energiewezen, voel je juist rust.”

“Eindelijk iemand die mij gelooft” zegt ze. “Als ik zoiets vertel aan anderen word ik meestal niet gelooft. Dan lachen ze me uit. Alsof ik gek ben.”

“Ik zal je woning 3 dagen achter elkaar op afstand energetisch reinigen en beschermen.” “Die 3 keer is om er voor te zorgen dat die negatieve entiteiten niet terug komen.” “Na 1x energetisch reinigen zijn ze al verdwenen, maar na 3x weet ik zeker dat ze ook niet terugkomen.” licht ik toe “Oh ja, je hoeft voor het energetisch reinigen niets te betalen. Ik doe het gratis”
“Heel graag “zegt ze. “Doe maar”.

“Ik weet altijd wie ik kan vertrouwen en wie niet” vertelt ze verder. Dat weet ik meteen als ik ze zie. Dit heb ik altijd gehad.” “Ik ga deze mensen het liefst uit de weg.” “Ik trek me steeds vaker terug in mijn huis, omdat ik niet zulke mensen wil ontmoeten”. “Doe je dan nog wel leuke dingen buitenshuis” “Weinig” antwoord ze. “Je geniet zo niet echt van het leven” geef ik haar terug.

“Als ik in bed lig gaan er allerlei gedachten door mij heen.” “Ook boosheid over dat ik niet begrepen en geloofd wordt.” Gaat ze verder.
“Dat helpt ook niet bij het in slaap vallen he?” “Nee, dat helpt niet.”

Haar situatie is me duidelijk. Het beeld dat ik over haar doorkrijg is helder.  “Je bent heel gevoelig. Zelfs heldervoelend. En …..jij bent helderwetend. Als sinds jij een klein meisje was.“ “Het wordt stil, aan de andere kant. De tranen springen in haar ogen” “Meen je dat nou?”

“Sterker, ik weet het zeker dat jij dat bent.” En je hebt me daar in je verhalen zelf voorbeelden van gegeven.”
Deze herkenning en erkenning doen haar heel goed. “Ik ben er zó blij mee dat je dit zegt.” zegt ze met tranen in haar ogen.

“Ik kan je helpen” zeg ik. Het is wel nodig dat wij hiervoor een 1 op 1 coachgesprek afspreken. Tijdens onze gesprek zul je healing ervaren. Onder andere doordat je een ander perspectief krijgt op je leven. Door meditaties zul je een diepe rust ervaren en met visualisaties ga je aan de slag met jezelf. Om pijn en angsten los te laten. En als eerste leer ik je jezelf te beschermen.

“Ik vertrouw je. Ja ik wil graag zo’n gesprek met je. “Wanneer kun je?” We maken meteen een afspraak.

De afspraak was een week later. Ik had in de tussentijd haar huis 3 dagen energetisch gereinigd en beschermd. Op afstand. Ze had sindsdien geen negatieve entiteiten meer in haar huis gevoeld. Na onze coachafspraak voelde zij zich volkomen rustig “Ik heb me nog nooit zo rustig gevoeld”.

Sinds het gesprek is ze veel rustiger in haar hoofd en slaapt ze stukken beter, hoorde ik van haar dochter. Ik ben heel blij voor haar en dankbaar dat ik daarin een rol mocht spelen.

Wil je meer weten of vrijblijvend contact?

Leer jezelf te beschermen

1 Response

  1. Marian

    Hallo Ed,
    Wat een bijzonder verhaal en wat ongelooflijk fijn dat je haar hebt kunnen helpen.
    Fijn ook voor haar dat ze nu iemand ontmoet heeft die haar eindelijk serieus neemt.
    Hopelijk kun je nog veel mensen tot steun zijn.

Leave a Reply