06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

27 feb 2018

Wil jij je innerlijke kracht versterken?

Innerlijke kracht, wat is dat?

Ik kan me nog goed herinneren hoe het was toen ik innerlijk nog niet krachtig was.
Een speelbal op de golven. Zo voelde ik mij. Ik werd heen en weer geslingerd tussen gevoelens. Ik wist niet wat ik wilde, ik kwam niet voor mezelf op, ik had geen eigen mening. Ik dobberde eigenlijk maar wat rond. Ik stond in de overlevingsstand.

Tot het moment dat ik besloot dat ik zo niet verder wilde. Ik moest zelfvertrouwen opbouwen. Op mijn zoektocht naar zelfvertrouwen ontdekte ik ankers van kracht in mij. Zoals mijn contactuele eigenschappen, mijn humor, dat ik best makkelijk kon leren, het inzicht dat iedereen gelijk is, mijn vastberadenheid en enorme doorzettingskracht.

Zij vormden een basis om stap voor stap mijn zelfvertrouwen uit te bouwen. Daarmee werkte ik ook aan het versterken van mijn innerlijke kracht.
Hoe krachtig voel jij je innerlijk? Wat zijn jouw kracht-ankers?

Innerlijke kracht is een innerlijke stabiliteit. Hoe meer je innerlijke kracht toeneemt hoe stabieler jij je voelt. Hoe minder jij uit balans kan worden gebracht. Uiteindelijk kan je innerlijke kracht zo sterk worden dat niets je meer uit balans brengt. Zo stabiel als een rots in de branding. Ik spreek uit ervaring.

Wil jij je ook innerlijk krachtiger voelen?

Hoe versterk je je innerlijke kracht?

Je versterkt je innerlijke kracht door je zelfliefde, zelfwaardering, zelfacceptatie en zelfrespect te vergroten. En door de innerlijke draken in jouw onderbewustzijn te overwinnen. Deze innerlijke draken bestaan onder andere uit angsten, pijnen, dwangmatigheden, emotionele opwellingen, negatieve gevoelens en zelfzuchtige verlangens.

Hoe pak je dat nou concreet aan? Er zijn verschillende manieren mogelijk.

Wil je het alleen doen? Ga dan aan de slag met een ‘zelfhulp’boek dat je aanspreekt.  Een goed boek om mee te starten is bijvoorbeeld ‘Niet morgen maar nu, (Naar een nieuwe kijk op jezelf, naar een completer functioneren)’ van Wayne Dyer.
Ook via meditatie kun jij met jezelf aan de slag. Ik adviseer in dat geval wel eerst meditatielessen te nemen en je goed in te lezen over meditatie en de bijbehorende levenswijze.

Wil jij onder begeleiding je innerlijke kracht versterken? Dat kan via coaching, therapieën of de speciale vorm die ik aanbied: spirituele coaching in combinatie met healing.

Welke aanpak je ook kiest om innerlijk krachtiger te worden, je gaat altijd de confrontatie aan met jezelf. Met je innerlijke draken. Hier is moed en doorzettingsvermogen voor nodig.

Hoogsensitief in je kracht

Voel jij je aangetrokken tot de spirituele coaching en healing die je bij mij krijgt? Dan kies je voor het versterken van je innerlijke kracht op een wijze waarbij je op diep niveau Licht, Kracht, Liefde en Healing ervaart.

Je word je bewust van de energieën om je heen en de enorme kracht van je gedachten. Je leert de energieën om je heen herkennen, ermee omgaan en er richting aan te geven. En negatieve energieën los te laten. Je leert je enorme gedachtenkracht te richten op wat jij wilt. Met opdrachten, meditaties, visualisaties versterk jij, vanuit rust en ontspanning, stap voor stap je innerlijke kracht.

Via mijn onlineprogramma “Hoogsensitief in je kracht’ bied ik jou de mogelijkheid van een grote groeistap van je innerlijke kracht.

Je kunt ook bij mij terecht voor 1 op 1 coaching. Daarin kun je heel gericht aan de slag met datgene, waar je op dit moment in je leven mee worstelt. Onderdeel van deze spirituele coaching, inclusief healing, is altijd het versterken van je innerlijke kracht.

Welke weg jij ook kiest om je innerlijke kracht te versterken, ik wens je heel veel succes!

1 Response

  1. Marianne

    Hallo Ed, je blog ziet er professioneel uit. Goed ook om mensen meteen een alternatief aan te bieden door ze te wijzen op andere mogelijkheden zoals meditatielessen en literatuur. Je nieuwe blog straalt voornamelijk rust uit ;-). Het verhaal van de tandarts is waarschijnlijk een eigen ervaring? In ieder geval is het een mooi realistisch verhaal dat voor velen herkenbaar moet zijn. Je kunt je zelf inderdaad “sturen”. Ik herken het tenminste direct. Denk dat veel mensen dit blog zal aan spreken. Goed gedaan. Heel veel succes toegewenst.

Leave a Reply