06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

26 feb 2019

Je kunt zoveel meer dan je denkt

Ontdek je grootsheid

Je kunt zoveel meer dan je denkt. Als je eens wist wat je allemaal kan. En je zou dit bewust inzetten voor wat jij echt wilt. Met volledige focus. Dan verandert je leven in korte tijd. In de richting die jij wenst. Dan zit jij aan het stuur van jouw leven.

Het is wel belangrijk dat je weet waar je heen wilt. Anders draai je rondjes en kom je steeds bij hetzelfde uit. Leren om je niet af te laten leiden is ook belangrijk. En leren om te sturen ook.

Maar je kunt dat allemaal. Jij beschikt over zoveel creatiekracht, zoveel leervermogen. En je kunt werken met energie, licht en liefde. Wat jij werkelijk kunt, overtreft al jouw verwachtingen. Als jij het echt echt wilt, dan is er zoooveel mogelijk.

Maar ….

“Dat kun je nou wel zo makkelijk zeggen. Maar het klinkt wel heeel mooi.” “Want mijn werkelijkheid is dat het heel druk is in mijn hoofd. Ik loop de hele dag te malen.” “Ik voel me vaak onzeker. Maak me veel zorgen.” “Ik voel veel emoties. Die ontregelen mij.” “Door al dat gemaal en die emoties voel ik me onrustig van binnen.” “Ik help graag anderen, maar vindt het moeilijk om nee te zeggen. Dat geeft veel druk.”

Ik meen het

Je kunt zoveel meer dan je denkt. Je kunt je werkelijkheid veranderen. Als jij rust in je hoofd en je lijf wilt, meer zelfvertrouwen wilt, je innerlijk rustig wilt voelen, rustige emoties wilt hebben, je grenzen trekken door nee te zeggen. Dan is dit absoluut mogelijk. Je kunt het allemaal leren. De vraag is of je dit echt wilt. Of jij dit doel wilt bereiken en daarvoor wilt gaan.

“Bedoel je dat als ik dat wil, die rust en zo, dat ik dat kan bereiken? In korte tijd? “En dat kan ikzelf?”

Zeker. Het is zelf zo dat jij de enige bent die het kan doen. Want het is jouw leven. Jouw werkelijkheid. En nadat je dit doel hebt bereikt kun je je weer richten op een nieuw doel. En zo verder.

Hoe doe ik dat dan?

“Als ik dit nu graag wil. Mijn grootsheid ontdekken. Ontdekken wat ik allemaal kan. Mijn bestaande werkelijkheid veranderen. Hoe doe ik dat dan?”

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt het helemaal zelf doen. Of onder begeleiding. Van mij bijvoorbeeld.
Ik werk met spirituele tools en healing volgens een gestructureerde methode die ik PRIMA heb genoemd. PRIMA staat voor:

P rotection (bescherming)
R ust
I nzicht in energie
M indset
A ctie/ ademhaling

En als ik vragen heb?

“Als ik wil weten hoe ik het precies kan aanpakken. En eventueel, hoe jij me daarbij kunt helpen?”

Neem dan contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende (videobel) afspraak. Dan nemen wij samen door wat jij graag wil en uit welke mogelijkheden je kunt kiezen. Ik vind het contact met jou sowieso leuk. Een hele mooie dag!

1 Response

Leave a Reply