06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

5 mei 2022

Je ware zelf, herinner je wie je ten diepste bent

Bewaar deze blog goed. Wat ik hierin schrijf gaat over jou. Herinnert jou aan wie jij ten diepste bent. Neem de tijd om het rustig te lezen en tot je door te laten dringen. Dan herinner jij je het weer. Maak jij contact met wie jij ten diepste bent. Maak jij contact met je ware zelf. In de stilte van je geest.

Jij bent een heel mooi mens

Hier op aarde gekomen om meer licht en liefde te brengen. Met je zachte karakter en je prachtige talenten, waaronder het talent van hooggevoeligheid, hierbij in te zetten. Door het talent van hooggevoeligheid kun jij dieper voelen, intenser beleven, anderen en situaties aanvoelen. Ben je in staat tot een diep contact met je ware zelf. Diegene die je ten diepste bent. Een bron van licht en liefde.

Doe nu je ogen dicht. Haal rustig wat dieper adem. Zie jezelf voor je omringt door licht. Voel je hart opengaan, de liefde eruit stromen en vul met je aandacht je hele lichaam met jouw liefde. Zie jezelf voor je gevuld met liefde, deze liefde uitstralend naar alles en iedereen om je heen. Jij bent ten diepste een bron van licht en liefde.

Jij bent een heel waardevol mens

Deze waarde staat onomstotelijk vast. Er is niets wat deze waarde kan aantasten. Niet op aarde, niet in het universum. Jij bent o.k. zoals je bent, je mag er helemaal zijn. Jij doet ertoe. 

Met jouw leven en ontwikkeling als mens draag je bij aan de (spirituele) ontwikkeling van de hele mensheid. Jouw leven doet ertoe. Je leert door ervaring, zoals ieder mens

Het leven is één groot leerproces

Al de ervaringen die jij in je leven hebt, prettige en nare, al de heftige situaties die jij meemaakt, een crises in je leven. Ze zijn allemaal bedoelt om je dichter bij je (ware) zelf te brengen. Om je ogen te openen voor het diepe prachtige leven onder het zichtbare oppervlak. Het leven vanuit je ware zelf. Vol liefde, licht, rust, vrede en kracht. 

Door het openen van je hart verbind jij je met je ware zelf

De liefde van je ware zelf stroomt eruit via jouw hart. Als jij je hart sluit verbreek je de verbinding met je ware zelf. Door je hart te openen verbind jij je met je ware zelf.

Behandel jezelf en anderen daarom liefdevol. Hou van jezelf, waardeer jezelf, trek je grenzen, neem tijdig rust, heb vertrouwen in het leven.

Leef zoveel mogelijk in het moment, dan leef je vanuit kracht

Negatieve gedachten over het verleden of de toekomst ontkrachten je. Negatieve gedachten over een situatie waarin jij je bevindt ontkrachten je. Door uit je hoofd te gaan kom je terug in het moment. Terug in je kracht. En kun jij elke situatie aan. 

Zo ga je uit je hoofd

Adem minimaal 5x zo diep mogelijk in en uit. Door deze diepe ademhaling laat jij je  negatieve gedachten en emoties los. Je komt terug in het Nu. Terug in je kracht. 

Doen, doen, doen

Leren doe je niet door te lezen, maar door toe te passen. Het gaat om doen, doen, doen. Van je ervaringen door het te doen leer je. Als je een inzicht hebt, maar je past het toe in je leven, dan verandert er niets.

Dit is het laatste waaraan ik jou in deze blog wil herinneren.

Reacties of vragen

Heb je vragen over deze mail of wil je erop reageren stuur dan een mailtje naar info@bosscoaching.nl

Wil je mij graag spreken?

Ik bied de mogelijk van een vrijblijvend online (of telefonisch) kennismakingsgesprek van 30 minuten. In dit gesprek kun je jouw verhaal vertellen en kan ik, als je dit wilt, je vertellen hoe ik jou kan ondersteunen
op je levenspad.

Wil je zo’n vrijblijvend gesprek? Vraag dit dan aan via het contactformulier of via info@bosscoaching.nl

Hartelijke groet,

Ed

Leave a Reply