06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Je verleden loslaten
12 okt 2023

Laat je verleden los

Je verleden

Als jij je verleden loslaat bevrijd jij jezelf van alle pijn, verdriet, angst, schuldgevoel en boosheid die je nu vasthoudt met gedachten over het verleden. Dat vasthouden van die gedachten ontkracht jou. Je beperkt daarmee je vrijheid van leven.

Je verleden is uitsluitend een herinneringsspoor in je hoofd, waaraan jij een bepaalde betekenis hebt toegekend, een positieve of een negatieve. Roep jij steeds met je gedachten het negatieve op dat ervaar je nu, in het moment, de negatieve emoties hiervan. Je ontkracht zo jezelf in het nu. Bevestig jij jezelf in het nu met positieve gedachten, dan ervaar jij positieve emoties en versterk jij jezelf.

Je leeft nu

Er is maar één moment dat je leeft en dat is Nu. Ben je volledig aanwezig in het Nu, in het moment, dan ben jij volledig in je kracht. Je ‘bent’ dan. Alles gaat dan in flow, als vanzelf, moeiteloos. Je creativiteit is optimaal, je krijgt allerlei ingevingen, voelt je innerlijk rustig, vredig, liefdevol, krachtig en blij. 

Ben je volledig aanwezig in het Nu, dan ben je volledig afgestemd en in verbinding met je ware zelf. In het nu is alles mogelijk en creëer jij je leven met de gedachten die je denkt.

Denk jij pijnlijke angstige gedachten, over het verleden of de toekomst, dan roep jij de pijn en de angst in het Nu, in het moment, op. Je ontkracht daarmee jezelf in het moment, door in je hoofd te zitten in plaats van volledig aanwezig te zijn.

Laat los

Jij bent niet jouw verleden. Als jij vasthoudt aan negatieve overtuigingen over jezelf, die jij opgebouwd hebt in je jeugd, doe jij dit zelf. Deze ontkrachtende gedachten zijn een aanval op jezelf. Alleen jij kunt jouw gedachten denken. Niemand anders. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen gedachten. Jij bent ook de enige die alle innerlijke pijn kan loslaten en de enige die jouw mindset, je gedachten en overtuigingen, kunt veranderen van negatief in positief.

Laat alle negatieve gedachten over het verleden los. Daarmee laat je alle innerlijke pijn los die jij hiermee oproept in jezelf. Kijk vanuit liefde en bevrijd jezelf door te vergeven, jezelf en anderen.

Welke gedachten en overtuigingen beperken je nu om voluit te leven? Laat ze los. Je bent niet je gedachten en je overtuigingen, maar je hebt ze. Je denkt ze zelf en kunt jouw gedachten en overtuigingen veranderen van negatief in positief. Het is jouw eigen keuze wat je denkt. Daarom is bewustwording van je gedachten en overtuigingen een belangrijke stap in het veranderen van je leven.

Leef nu

Laat je verleden los, laat zorgen over de toekomst los en leef nu, in het moment. Er zijn momenten dat je dit onbewust al doet. Dat zijn de momenten waarop jij je heerlijk en helemaal in je kracht voelt. Je kunt leren je verleden los te laten, zorgen over de toekomst los te laten en bewust te leven in het Nu. Wil je dat?

Leren je verleden los te laten

Je werkt dan aan bewustwording van je gedachten, overtuigingen en emoties. Je leert om negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf los te laten. Ook werk je aan het loslaten van emotionele blokkades die hieraan verbonden zijn. Wil je dit onder mijn liefdevolle spirituele begeleiding dan kan dat via mijn onlineprogramma ‘Hoogsensitief in je kracht’, mijn 1op1 coachinghealingconsults of een combinatie hiervan. 

Gratis verkennend gesprek

Wil je liever eerst verkennen wat ik voor je kan betekenen mail me dan op info@bosscoaching voor een gratis gesprek van 30 minuten (online of telefonisch). Je kunt zo’n gesprek ook aanvragen via het contactformulier.

Reacties of vragen

Heb je vragen over deze blog, wil je erop reageren of wil je graag dat ik een bepaald onderwerp in deze serie behandel, reageer dan op deze blog of stuur een mailtje met je vragen naar info@bosscoaching.nl

Ik beantwoord je mail graag.

Hartelijke groet,
Ed

Leave a Reply