06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

25 apr 2017

Maak je dromen waar! Laat niets je daarvan weerhouden!

Ik lig in relaxstand op de bank. Mijn gedachten dwalen af naar de afgelopen week. Ik heb meegedaan aan een 8 daagse intensieve Challenge van Simone Levie ‘Fear Less Love More. Vanochtend was de afsluiting. Ik voel de geweldige positieve energie van Simone nog in mij rondcirkelen. Haar inspiratie, eyeopeners, bemoediging en liefdevolle woorden.

Wat is eigenlijk de boodschap van de challenge voor mij?’ denk ik.

Ineens weet ik het ‘Maak je dromen waar, laat niets je daarvan weerhouden. Boor je grootste creatieve kracht aan, denk in overvloed en sta jezelf toe te excelleren met jouw speciale talenten.

Ik voel heel sterk dat dit de weg is om mijn dromen waar te maken. Dat geploeter en tegenslagen mijn leerervaringen zijn, mijn groeipijnen. Dat er overvloed is; ik heb zoveel in mijn leven waar ik intens dankbaar voor ben. Dat mijn speciale talenten en eigenschappen mij uniek maken en mijn life coaching speciaal: onvoorwaardelijke liefde, spirituele kwaliteiten en geestelijke gaven. Ik kan daarmee zoveel betekenen voor zoveel mensen. En dat wil ik ook super, super graag.

Krachtig stroomt nieuwe energie bij mij binnen. Het lijkt wel of ik vol getankt wordt. Ik ben vastberaden om mij niet meer te laten afleiden en te laten ontmoedigen door tegenvallers. Ik ben bereid om krachtige keuzes te maken over wat ik zelf doe en wat ik uitbesteed. Ik ga meer samenwerken met andere ondernemers en eerder om hulp vragen. Ik voel de kracht en de motivatie om mijn aangescherpte inzichten om te zetten in daden! Dank je wel Simone!

Mijn dromen, die maak ik waar! Niets weerhoudt mij daarvan! Yes!

Ik ben benieuwd hoe jij deze blog vindt. Reageren kun je op mijn website www.bosscoaching.nl. Op de welkomspagina van mijn website kun je je aanmelden voor het ontvangen van mijn maandelijkse blogs.

Leave a Reply