06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

1 jun 2015

Een mijlpaal en een nieuw begin

/
Posted By
/
Comments1
/

Ken je dat gevoel? Dat je een mijlpaal hebt bereikt in je leven en dat dit voelt als een nieuw begin? Ik heb dat vandaag 1 juni 2015. Mijn nieuwe website is live gegaan.

Waarom een mijlpaal? De website is voor mij het eind van een proces van stilstaan bij wat ik wil, wat en wie ik ermee wil bereiken. Daarna de uitvoering van de plannen en vandaag het bereiken van het resultaat.

Waarom een nieuw begin? Met mijn nieuwe website presenteer ik mijzelf veel beter zoals ik ben: makkelijk benaderbaar, een mensen mens en deskundig coach. Dat geeft mij nieuwe energie.

Wat is jouw laatste mijlpaal en nieuwe begin geweest?

Het proces van werken aan de ontwikkeling van je vaardigheden, talenten, competenties en persoonlijke verdieping is goed te vergelijken met het proces van de ontwikkeling van een nieuwe website. Het begint met stilstaan bij wat je graag anders wilt in je leven. Mijn oude website was voor mij 7 jaar lang goed genoeg. Tot het me ging belemmeren.

Hoe is dat voor jou? Loop jij tegen iets in jezelf aan dat je zou willen veranderen omdat het je belemmert in je ontwikkeling?
Zo ja, wat wil je ermee?

Een website bouwen is niet mijn vak. Daarom heb ik daar ondersteuning voor gezocht en gevonden bij een creatief, deskundig en klantvriendelijk bedrijf in Nootdorp. Mijn vragen, ideeën, gedachten, beelden over wat ik wilde veranderen werden omgezet in een mooie nieuwe interactieve website.

Het is mijn deskundigheid om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, in werk en privé. Vanuit je vragen waarmee jij aan de slag wilt met jezelf kan ik je als coach ondersteunen om een nieuwe mijlpaal in je leven te bereiken en daarmee een nieuw begin.

Hoe ziet jouw nieuwe persoonlijke mijlpaal eruit?

1 Response

Leave a Reply