06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Wie ben ik

Mijn naam is Ed Bos. Ik ben opa, levenspartner, pappa, vriend en resultaatgerichte spiritueel life coach, spiritueel leraar en healer met een levensmissie. Ik ben gelukkig getrouwd, heb twee prachtige zoons en schoondochters en drie heerlijke kleinkinderen. Mijn kinderen en kleinkinderen zijn hoogsensitief, net als mijn vrouw en ik.

Wat anderen over mij zeggen is dat ik heel goed kan luisteren, empathisch ben, liefdevol ben en oprecht geinteresseerd. Dat ik een diepe rust uitstraal waardoor ze zelf ook heel rustig worden. Mijn energie wordt ervaren als een hele mooie liefdevolle energie, waarbinnen je je veilig voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Je kwetsbaar durft op te stellen. Ik word ervaren als een mensen mens. 

Ik heb een ultieme droom. Die deel ik graag met jou. Als ik mijn ogen dicht doe zie ik het voor me. Mijn hart wordt er warm van en ik voel me blij. Een zee van Licht en Liefde omringt ons zover als ik kan kijken, waar ik mij ook bevindt.

Mijn droom is dat Nederland een baken van Licht en Liefde is in deze wereld. Door de vele liefdevolle hoogsensitieve lichtwerkers in ons land. Ik mag hieraan een bijdrage leveren door het inspireren, coachen, healen en opleiden van deze liefdevolle lichtwerkers. Door hun groei wordt hun Licht en Liefde steeds sterker en stralender. Daardoor wordt deze baken van Licht en Liefde steeds groter en krachtiger. En verspreidt steeds meer Licht en Liefde over de aarde. 
Deze droom geeft een diepere betekenis aan mijn leven. Waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik leef zoals ik leef. Het is mijn levensmissie.

Ben jij ook zo’n liefdevolle hoogsensitieve lichtwerker, wil jij je verder ontwikkelen of een lichtwerker worden?

Hectische werkomgevingen

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wie ik ten diepste ben. Het was een pad met vele confrontaties met mijzelf. Met mijn negatieve overtuigingen, angsten, zorgen, mijn mentale pijnen en met mijn onzekerheid.

In mijn hectische werkomgeving in de financiële dienstverlening had ik het meeste moeite met agressief dominante collega’s. Hun dominantie kwam zo heftig binnen, dat het mij ontkrachtte en ik me niet goed kon focussen op mijn werk. Hun gedrag versterkte mijn onzekerheid. Toen ik me dat eindelijk bewust was, wist ik dat ik, om ook met hen om te kunnen gaan, nog sterker moest worden. Rond mijn 40e kwam ik er achter dat ik hoogsensitief ben.
Ik leerde toen een goede afschermoefening. Die ik dagelijks ging toepassen. Hierdoor kwamen deze dominante collega’s niet meer zo heftig binnen. Ik kon daardoor veel makkelijker in mijn kracht staan en weer met plezier naar mijn werk gaan. 

In mijn zoektocht stond zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfwaardering, zelfrespect, zelfacceptatie en omgaan met agressie en dominantie centraal. Ik groeide vanuit mijn hart. De liefde in mijn hart.

Spiritualiteit en hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit en spiritualiteit zijn nauw met elkaar verbonden. Ik weet uit ervaring dat hoogsensitiviteit de basis is voor de ontwikkeling van geestelijke gaven, zoals bijvoorbeeld heldervoelendheid en helderwetendheid. Zo is het bij mij ook gegaan. Ik nu al ruim 20 jaar spiritueel leraar, paranormaal genezer en medium.

Wat doe ik als spiritueel life coach?

Ik verbind jou met je ware zelf. Met je diepste kern, waar al jouw kracht, licht en liefde zit. Mijn gave is dat ik deze diepste kern bij jou kan voelen. Daardoor kan ik jou daarmee in verbinding brengen. Jou inspireren, leren, coachen en healen om vanuit jouw diepste kern te leven. En al jouw angsten, pijnen, onzekerheden en belemmerende overtuigingen los te laten. Hierdoor word jij innerlijk steeds krachtiger, liefdevoller, rustiger, vrediger, energieker en ga jij steeds meer stralen. En groei jij spiritueel.

Je ervaart mijn liefdevolle aandacht, mijn onvoorwaardelijke liefde en mijn steun en hulp om de liefde in jezelf als mens en spiritueel verder te ontwikkelen. 

De spirituele kracht en healing die ik mag doorgeven en mijn vaardigheden hiervoor, zijn steeds verder uitgebreid door mijn ontwikkeling en persoonlijke ervaring van de afgelopen ruim 20 jaar. Daardoor mag en kan ik jou begeleiden van leven in goed contact met jezelf tot aan je maximale spirituele niveau in dit leven. Je hele levensreis. Het is een reis waarin je steeds liefdevoller, innerlijke rustiger, innerlijk krachtiger, innerlijk vrediger wordt en je licht steeds meer gaat stralen. Het lichtwerk wat je doet wordt daardoor steeds krachtiger en krachtiger. Ik vind het een eer als ik jou mag begeleiden op je levenspad.

Mijn ervaring als spiritueel life coach

Sinds 1999 heb ik vanuit mijn spirituele praktijk (als spiritueel leraar, paranormaal genezer en medium) al vele hoogsensitieve mannen, vrouwen en ook kinderen via coaching en healing mogen helpen krachtiger in hun leven te staan.
Als professioneel coach ben ik sinds 2001 actief, zowel voor coaching in de werksituatie als in de privésituatie. Ruim 35 jaar ben ik werkzaam geweest op HR functies binnen de financiële dienstverlening. Jarenlang heb ik in een hectische, resultaatgerichte omgeving gewerkt met een grote werkdruk.’
 

Spirituele life coaching 

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wat het spirituele in mijn lifecoaching inhoudt.Naast coach ben ik ook spiritueel leraar, paranormaal genezer en medium.

Als ik contact met jou heb krijg ik extra informatie door om jou en je situatie goed te begrijpen. Ook de zingeving van wat er in je leven speelt. Of om jou vragen over te stellen. Al die informatie is erop gericht om jou zo effectief mogelijk te begeleiden in jouw ontwikkeling. Zo voel ik bijvoorbeeld de energie van mensen of situaties waarover jij mij verteld. Waardoor ik jou vanuit een ander perspectief naar de situatie kan laten kijken.

In mijn coaching maak ik gebruik van spiritueel aangereikte inzichten, heel krachtig werkende spirituele technieken en – methodes.

Spiritueel is ook de helende energie die jij tijdens de coaching automatisch ontvangt. Deze helende energie bestaat uit een heel pure vorm van liefde. Het helpt jou heel liefdevol naar jezelf te kijken en jezelf te accepteren.
 Deze energie zit ook in mijn onlineprogramma en in mijn gratis 3-delige videoserie. 

Indien nodig en gewenst ontvang je tijdens een coaching healing. Dat kan 1op1, face to face of online, of op afstand. Bijvoorbeeld in de vorm van krachtig genezende behandelingen, op afstand gestuurd. Deze healing gaat altijd in overleg met jou.
 De energie tijdens de coaching is heel liefdevol en rustgevend. Dit wordt altijd als heel prettig ervaren.


Wat ik heb geleerd in mijn leven

Dat hoogsensitiviteit een talent is.

Dat als je echt iets wilt, je het kan bereiken in je leven.

Dat dromen uitkomen als je in je dromen gelooft. Eerst geloven dan zien.

Dat je in het leven je volledig potentieel kunt waarmaken. Degene kunt worden die jij ten diepste bent.

Dat niets jou kan tegenhouden de beste versie van jezelf te worden, als jouw verlangen hiernaar groot is.

Dat alles, echt alles, energie is. Dat positieve energie positieve energie aantrekt en dat negatieve energie negatieve energie aantrekt.

Dat gedachten ook energie is en onze gedachtekracht enorm.

Dat zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfwaardering, zelfrespect en zelfacceptatie de belangrijkste bouwstenen zijn om de beste versie van jezelf te worden.

Dat je grote groeistappen maakt als jij het onbewuste in je bewust wordt en daarmee aan de slag gaat.

Dat iedere groeistap lifechanging is. Na iedere groeistap ben je een ander mens, Ga je op het punt van je groei anders om met mensen en situaties. Doordat jij verandert bent, verandert de wereld om je heen.

Dat het mogelijk is al je innerlijke draken te overwinnen, als jij je pijn, angsten en blokkades durft aan te kijken met moed, vertrouwen en vastberadenheid.

Dat het leven wonderbaarlijk mooi is.

Dat het er niet om gaat wat er gebeurt, maar hoe je ermee omgaat.