Is dit herkenbaar voor jou?

=
Het is zo druk in mijn hoofd. Ik loop de hele dag te malen. De ene na de andere gedachte popt op. Ik kan er ook moeilijk door slapen. Hoe krijg ik rust in mijn hoofd?
=
Ik vind het moeilijk om in mijn kracht te blijven bij die dominante collega. Ik voel me dan onzeker en klein worden. Ook al gaat het over zaken waar ik heel veel van af weet.
=
Ik sta altijd voor anderen klaar. Ik heb niet het gevoel dat ze dat waarderen. Er kan niet of nauwelijks een bedankje af als ik weer wat voor ze gedaan heb.
=
Mijn energiebalans wisselt zo sterk per dag. Het ene moment voel ik me heel sterk en niet veel later voel ik al mijn energie wegstromen.
=
Mijn gemoedstoestand kan van het ene op het andere moment wisselen. Bijvoorbeeld van heel vrolijk naar opeens verdrietig. Ik wil graag begrijpen hoe dat kan.
=
Nee zeggen vind ik heel moeilijk. Ik voel zo duidelijk dat de ander iets heel graag wil. Daardoor zeg ik vaak ja tegen iets dat ik helemaal niet wil doen. Dan voel ik me weer rot over mezelf.
=
Ik wil me graag krachtig, vitaal en blij voelen. Rust in mijn hoofd hebben. Stralen! Zo’n rustige, liefdevolle en krachtige uitstraling hebben.
=
Ik wil graag goed in contact zijn met mijn gevoel, voor mezelf opkomen als iets niet goed voelt. Liefdevolle mensen om me heen. Vanuit mijn hart leven en werken.
Ik wil iedere dag blij opstaan. Yes! Weer een nieuwe dag.
Wat een heerlijk gevoel.
=
Ik behandel anderen altijd alsof ze belangrijker zijn dan ikzelf. Dat wil ik niet meer. Ik ben er ook nog.

Omgaan met HSP: als je hoogsensitief bent krijg je heel veel prikkels binnen.

Dit kan leiden tot onrust in je hoofd en een gevoel van onbalans. In die situatie is het lastiger goed in contact met jezelf te zijn. Om goed te voelen wie je bent, welke emoties van jou zijn en wat je wilt. Je bent telepathisch. Je zendt en ontvangt voortdurend boodschappen. Het is net zo belangrijk om bewust te zijn van welke boodschap jij uitzendt als bewust te zijn wie welke informatie uitzendt. Je kunt je leren afstemmen op het ontvangen van de informatie die je wilt horen. En leren om ongewenste informatie en ongewenste energie los te laten. Je kunt ook leren je bewust te zijn van welke boodschap jijzelf uitzendt en wat dat voor effect heeft op een ander.

Online programma: omgaan met HSP

Ik heb een online programma gemaakt: ‘Hoogsensitief in je kracht’ om je hoogsensitiviteit te begrijpen, er bewust mee om te gaan en in te zetten als extra talent. Je leert door het te ervaren. Je krijgt steeds meer inzicht in je leven omdat de mist van verwarrende energieën verdwijnt. Je leert hoe je je zelfbeeld, je relaties en je leven op een positieve manier kan veranderen. Je gaat de wereld op een nieuwe manier begrijpen en waarnemen. Hierdoor kun je steeds meer vanuit je hart leven en ontwikkel jij je ook spiritueel steeds verder.

Het begrijpen van jezelf en bewust werken met je energie maakt jezelf innerlijk krachtiger en liefdevoller. Je spirituele bewustwording krijgt een krachtige stimulans. 

Dit programma is gebaseerd op:

=
Mijn levens- en werkervaringen als hoogsensitief mens met een druk werk- en privéleven
=
Mijn spiritueel ontwikkelingspad, waarbij mijn healingskracht en geestelijke gaven tot volle bloei zijn gekomen
=
De diepe inzichten die ik heb opgedaan over energie
=
De krachtige spirituele technieken die ik aangereikt heb gekregen
=

Mijn ruim 20 jarige brede en diepe ervaring als spiritueel leraar, paranormaal genezer en medium en mijn ruime ervaring als coach

=
Leiding en inspiratie vanuit het Universum

Hoogsensitief in je kracht

Met dit online programma ga je aan de slag met de belangrijkste items om als hoogsensitief mens verder in je kracht te komen. Je leert hoe je je zelfbeeld, je relaties en je leven op een positieve manier kan veranderen. Je kunt dit programma helemaal in je eigen tempo volgen.

Module 1 - Bewust ontspannen, rust nemen

Je oefent met bewust ontspannen en rust nemen.

Module 2 - Zelfreflectie, in dieper contact met mezelf

Je traint jouw vaardigheid in zelfreflectie, als manier om in contact met jezelf te zijn.

Module 3 - Energie waarnemen in anderen

Je traint je in de vaardigheid energie waar te nemen in anderen en met liefde te werken
v

Module 4 - De kracht van mijn gedachten

Je leert bewust te worden van de kracht van jouw gedachten en het belang van je gedachten richten op wat je graag wilt.
l

Module 5 - Zicht op mijn belemmerende overtuigingen

Je onderzoekt jouw overtuigingen.

Module 6 - Loslaten

Je leert loslaatoefeningen waarmee jij krachtige negatieve emoties kan verminderen resp. volledig loslaten

Module 7 - Versterkende oefeningen

Je krijgt handvatten om te werken aan het versterken van jouw zelfliefde, zelfwaardering, zelf acceptatie en zelfrespect en gaat hiermee aan de slag.

Na het volgen van dit online programma weet je hoe je het beste kunt omgaan met HSP

Weet je:

 • Hoe jij je goed kunt aarden
 • Hoe jij je goed kunt beschermen tegen ongewenste energieën
 • Hoe jij de energie om je heen bewust kunt waarnemen
 • Hoe jij richting kunt geven aan de energie om je heen
Heb je:

 • Diepere kennis over jezelf
 • Dieper inzicht in jezelf
 • Meer inzicht in je gevoeligheid en hoe hiermee om te gaan
 • Meer rust in je hoofd
 • Meer inzicht in je belemmerende overtuigingen en blokkades
 • Een dieper contact met jezelf
 • Meer inzicht in de kracht van je gedachten
 • Visualisaties en meditaties geleerd die jouw ontwikkeling ondersteunen en versnellen
Kun je:

 • Je gedachten en de communicatie met jezelf inzetten om je zelfliefde, zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfrespect verder te versterken.

Ed Bos

Ik ben hoog sensitief en heb in mijn leven geleerd mijn hoogsensitiviteit als een extra kracht te gebruiken. Spiritueel heb ik mij ontwikkeld tot spiritueel leraar, paranormaal genezer en medium. Sinds 1999 heb ik vanuit mijn spirituele praktijk al vele hoogsensitieve mannen, vrouwen en ook kinderen via coaching en healing mogen helpen krachtiger in hun leven te staan. Als professioneel coach ben ik sinds 2001 actief, zowel voor coaching in de werksituatie als in de privésituatie. Ruim 35 jaar ben ik werkzaam geweest op HR functies binnen de financiële dienstverlening. Jarenlang heb ik in een hectische, zeer resultaatgerichte omgeving gewerkt met een grote werkdruk.

Als spiritueel lifecoach bundel ik al mijn levens- en werkervaring om jou te inspireren, begeleiden en te healen op jouw levenspad op weg naar de beste versie van jezelf. Het is een spiritueel pad, een innerlijke reis.

Na aanmelding kun je gelijk starten met het programma!

Betalen is ook mogelijk in 2 maandelijkse termijnen van € 180

Betalen is ook mogelijk in 3 maandelijkse termijnen van € 276

“Jarenlang ben ik op zoek geweest hoe ik mijn angsten kon doorbreken, ik bleef in cirkels ronddraaien en ik begreep al helemaal niet waar dit vandaan kwam. Ed heeft mij enorm geholpen om deze angsten te healen. Hij legt je ook uit waar deze angsten vandaan komen en waarom deze op je pad komen. Het was een heel bijzonder proces. Als ik vragen had, kon ik altijd bij hem terecht. Door zijn liefdevolle aanpak, zijn mijn diepe wonden genezen. Hierdoor kon ik zelf verder met mijn ontwikkeling en leef ik nu mijn missie. “

Chantal

“Door coaching van Ed Bos is mijn verstand en gevoel zowel zakelijk als privé in balans gekomen.”
Marco

De 3-delige videoserie “goed in contact met jezelf” heeft mij weer met beide benen op de aarde gezet. Voel mij zelf krachtiger en beter in balans.

Ik ben erg sensitief en pak invloeden snel op. Mijn valkuil is dat ik deze invloeden dan teveel naar binnen trek. ik heb in de loop van de jaren al heel wat trainingen gevolgd
om te leren hiermee om te gaan.

Door het toepassen van de informatie uit de videoserie kan ik de negatieve invloeden makkelijker naast mij neerleggen en verder gaan met de orde van de dag zonder er nog uren mee bezig te zijn.
Mijn aura blijft beschermd.

Lenie

Veelgestelde vragen

Is het echt mogelijk om via een online programma te leren mijn hoogsensitiviteit beter te leren kennen?
Dat is zeker mogelijk. Dit programma is een bijzonder programma. Je leert bewust werken met licht, liefde en energie. Je doet lichtwerk. Het programma is zo opgebouwd dat je stap voor stap steeds verder in je kracht komt. Je leert energie waarnemen en hier richting aan geven. Je leert je enorme gedachtenkracht kennen en te richten op wat jij wilt. Je leert loslaten wat als een last op jouw schouders drukt.
Er zit ook veel healing in het programma. Zo zijn de oefeningen, meditaties en visualisaties uit het programma diepgaand en hebben een krachtige werking. Hoe meer je het geleerde dagelijks toepast hoe groter het positieve effect in je leven is.
De sterk toegenomen rust in je hoofd en de veel grotere innerlijke kracht die je ervaart, zullen je verbazen.
Hoe lang blijven de online lessen voor mij toegankelijk?
De online lessen blijven onbeperkt toegankelijk. Je kunt het programma echt in je eigen tempo volgen en reeds gevolgde lessen onbeperkt nogmaals volgen. Eventuele aanvullingen op de online lessen zijn ook direct voor jou toegankelijk.
Wat is het spirituele aspect in dit onlineprogramma?
Spiritueel in dit onlineprogramma zijn de spirituele inzichten waarop deze training is gebaseerd, de gehanteerde spirituele technieken, het bewust werken met liefde en de liefdevolle helende energie die via dit programma naar je toestroomt als je het volgt. Deze laatste energie helpt je heel liefdevol naar jezelf te kijken en jezelf te accepteren.

© 2018 – 2023 Boss Coaching | Privacy Verklaring