06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

28 jul 2017

Vakantiegevoel, de sfeer van genieten en onthaasten

Ik kan zo intens genieten van het vakantiegevoel. Onze vakantie op het eiland Kefalonia in Griekenland zit er al weer een paar weken op. Maar als ga zitten of liggen, 5x zo diep mogelijk in en uit adem, mijn ogen dicht doe en aan mijn vakantie denk, lig ik weer op ons favoriete strand in een schitterende baai, voel ik de warmte van de zon, kijk ik naar de mooie zee en voel ik de heerlijke ontspanning van ‘niets hoeft, alles mag.
De sfeer van genieten en onthaasten. Het geeft mij meteen rust en ontspanning.

Het is toch wonderbaarlijk mooi dat wij ons, met onze verbeeldingskracht, kunnen voorstellen dat wij ergens zijn waar we ons heel prettig en onthaast voelen. Wij kunnen daardoor bij onszelf rust en ontspanning creëren op momenten dat wij hieraan behoefte hebben. Het vakantiegevoel, het genieten en de sfeer van onthaasten, kunnen wij zelf oproepen. Op ieder moment dat wij dat willen en zolang als wij willen.

Dat is een fijne ontspanningsoefening om te doen als ik het druk heb.
Het vakantiegevoel van genieten en onthaasten oproepen, om even rust te nemen en te ontspannen. Wat een heerlijk idee!

Leave a Reply