06 41 205 475
info@bosscoaching.nl

Ed Bos healer
6 feb 2020

Wat is healing en hoe werkt het?

Healing, bestaat dat echt?

Als ik over healing vertel zie ik vaak verbaasde en wat ongelooflijke gezichten. Zo van ‘het zal wel’. Het lijkt voor velen hocus pocus. Totdat zij het ervaren.

Het effect van healing ervaren en voelen kan echter ieder mens, ieder dier, en al wat leeft op aarde. Hoe gevoeliger je bent, hoe meer jij de energie hiervan zult voelen. Mensen met een ‘dikke huid’ zullen de energie niet of nauwelijks voelen. Ook als je het niet voel komt de helende energie bij je aan.

Wat is het?

In de kern bestaat healing uit 100% pure liefdesenergie uit het universum. Deze liefdesenergie wordt versterkt met specifieke genezingsenergie, die lichtwezens hieraan toevoegen. Waardoor de energie volledig is afgestemd op degene die de healing ontvangt. Deze genezingsenergie kun je vergelijken met een cocktail van medicijnen, die op alle niveaus werkt. Fysiek, mentaal, geestelijk en energetisch. De healingsenergie is hoog intelligent. Het werkt daar waar healing het hardst nodig is. Tevens werkt het altijd aan het opheffen van de oorzaak van de onbalans van lichaam en geest. Deze onbalans veroorzaakt energieblokkades.

Hoe werkt het?

In de reguliere geneeskunde is, bij veel voorkomende vage klachten, sprake van symptoombestrijding. Bijvoorbeeld, heb je hoofdpijn, dan neem je een pijnstiller. Dit verdooft de pijn, maar pakt de oorzaak niet aan. De helende energie lost de energieblokkades op, waardoor de energie weer vrij kan doorstromen en de klachten verdwijnen.
Healing werkt rechtstreeks op de oorzaak van de onbalans. Een voorbeeld. Bij hoofdpijn is door mentale druk je nekspier vaak zo gespannen dat de energietoevoer naar je hoofd is geblokkeerd. Een ander voorbeeld is dat je hoofd zo vol zit met gedachten, dan je hersens overkoken van al dat denken.

Door de helende energie wordt in het eerste voorbeeld je nekspier ontspannen waardoor de energie weer naar je hoofd weer kan doorstromen. In het tweede geval worden jouw gedachten tot rust gebracht.
In geval er sprake is van (zware) emotionele energieblokkades, is er healing in combinatie met spirituele coaching nodig.

De healing versterkt jouw zelfgenezend vermogen. Het schept de ideale voorwaarden voor genezing of het verzacht het lijden. Ook bevordert het inzichten in een situatie en acceptatie van een situatie. In alle gevallen zorgt de helende energie voor ontspanning van lichaam en geest. Hoe krachtiger de healing, hoe dieper de ontspanning, hoe krachtiger het zelfgenezend vermogen wordt versterkt. Healing kent geen bijwerkingen!

Medicijnen hebben hetzelfde doel als healing. Het versterken van het zelfgenezend vermogen. Dus ze creëren voorwaarden waardoor genezing wordt bevorderd. Genezen kun je alleen zelf. Een healer geneest dus niet. Een arts ook niet. Wel dragen zij met hun kennis, talenten en vaardigheden bij aan het versterken van het zelfgenezend vermogen van iemand die ziek is.

Wat is de rol van de healer?

De healer is het kanaal voor het doorgeven van de liefdesenergie en de specifieke genezingsenergie. De kracht van de helende energie is afhankelijk van wat de healer kan en mag doorgeven. Een healer kan niet meer liefde doorgeven dan dat hij aan zichzelf kan geven. Houdt de healer onvoorwaardelijk van zichzelf, dan kan hij 100% pure liefdesenergie doorgeven.

De kracht van de specifieke genezingsenergie, die een healer kan en mag doorgeven, hangt samen met de inwijdingen in genezingsenergie (bijvoorbeeld Reiki) die hij in zijn leven heeft gehad. En in hoeverre de healer fysiek en mentaal in staat is deze energie door te geven. De kracht van een healing verschilt dus per healer. Hoe verder de healer is in zijn spirituele ontwikkeling, hoe krachtiger de healing.

Hoe wordt healing doorgegeven?

De helende energie wordt doorgeven op vele manieren. Zoals via geluidstrillingen. Bijvoorbeeld klankschalen, helende muziek. Door aanraking, meestal via de handen. Door de stem, bijvoorbeeld een begeleide meditatie. Via de ogen, bijvoorbeeld een liefdevolle blik. Via de energie in een boek, een video of een audio-opname. Of door het sturen van healing op afstand. Dat wil zeggen, niet fysiek bij degene die de healing ontvangt.

Mijn boek, mijn onlineprogramma en mijn lifecoaching zitten bijvoorbeeld vol krachtige healingsenergie. De meeste healing doe ik op afstand. Ik mag en kan deze helende energie versturen over de hele wereld. Met name heb ik op deze manier mensen in Amerika en Canada behandeld.

Moet ik erin geloven?

Nee, je hoeft er niet in te geloven om het te ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen is er voor open te staan. Grote weerstand om healing te ontvangen blokkeert de werking. Bij het sturen van helende energie naar kleine kinderen is wel altijd toestemming van (beide) ouders/verzorgers nodig. Dat heeft met diezelfde blokkerende weerstand te maken.

Reguliere geneeskunde

Maak jij je zorgen over je gezondheid, bezoek dan een arts. Mijn ideaalbeeld is een nauwe samenwerking tussen de reguliere gezondheidszorg en healers. Om zo een maximaal resultaat te kunnen bereiken voor de onbalans tussen lichaam en geest bij een ‘zieke’. Zover is het helaas nog niet omdat nog weinig artsen openstaan voor healing.

De helende energie ervaren

Om meer mensen te kunnen helpen ben ik bezig een healing producten- en diensten lijn op te zetten. Ik mag heel krachtige helende energie doorgeven. Daar ben ik heel blij mee en dankbaar om.Veel (vage) gezondheidsklachten bij hoogsensitieve mensen kunnen door de helende energie worden verholpen. De combinatie van spirituele coaching en healing is helemaal krachtig.

Omdat hoofdpijn, waaronder migraine, veel voorkomt bij hoogsensitieve vrouwen en mannen heb ik als eerste een hoofdpijn healing opgenomen. Je ontvangt de helende energie door de healing te beluisteren. Deze healing bied ik je nu tijdelijk aan voor een scherpe introductieprijs.

Heb je regelmatig last van hoofdpijn en wil jij deze hoofdpijnhealing ervaren?

Ja, ik wil deze healing graag ervaren

 

3 Responses

  1. Marianne

    Het is een bijzondere gave die je hebt Ed en ik weet uit eigen ervaring dat zo’n healing van jou je rust, kracht en energie geeft. Natuurlijk weten we allemaal dat je ernstige zieken hiermee niet genezen kunnen worden maar een goede, gezonde en sterke geest in samenwerking met reguliere medische hulp kan heel veel positieve hulp bieden.

Leave a Reply